نايب رييس اتحاديه بنكداران مواد غذايي در گفت‌وگو با ايلنا:

نايب رييس اتحاديه بنكداران مواد غذايي در گفت‌وگو با ايلنا:
قيمت مواد غذايي پس از اجراي هدفمند كردن يارانه‌ها افزايش مي‌يابد
ذخيره‌سازي فقط در كالاهاي اساسي امكان پذير است و در كالاهاي موادغذايي بازده چنداني ندارد
در حال حاضر به صورت كم وبيش، بازار مواد غذايي در ركود به سر مي‌برد
و قيمت برخي از كالاهاي غذايي افزايش يافته است.

ایلنا- : نايب رييس اتحاديه بنكداران مواد غذايي از افزايش قيمت مواد غذايي پس از اجراي طرح هدفمندكردن‌يارانه‌ها خبر داد و گفت: كاهش عرضه به دليل افزايش حجم تقاضا درابتداي اجراي اين طرح و وجود احتكار و واسطه‌گري از عوامل عمده افزايش قيمت مواد غذايي خواهد شد.
محمدآقاطاهر در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا با اشاره به اين‌كه كمبود مواد غذايي در حال حاضر وجود ندارد اظهار داشت: كمبود عرضه و افزايش قيمت ناگهاني مواد غذايي زماني حاكم مي‌شود كه تقاضا در ابتداي اجراي هدفمند كردن يارانه‌ها به شدت افزايش يابد و پس از آن به دليل كمبود ذخيره‌سازي و ايجاد دلالي‌هاي بازاري، شوك قيمتي به بازار وارد مي‌شود. وي درمورد ذخيره ‌سازي‌هاي صورت گرفته از سوي دولت گفت: ذخيره‌سازي فقط در كالاهاي اساسي امكان پذير است و در كالاهاي موادغذايي بازده چنداني ندارد.
نايب رييس اتحاديه بنكداران مواد غذايي با بيان اين‌كه در حال حاضر به صورت كم وبيش، بازار مواد غذايي در ركود به سر مي‌برد، از افزايش قيمت برخي از كالاهاي مواد غذايي خبر داد. وي در توضيح دلايل افزايش اين‌گونه قيمت‌ها اظهار داشت: كاهش تخفيفيت برخي ازاقلام مواد غذايي از سوي برخي از كارخانه‌ها دليل اصلي افزايش اين‌گونه قيمت‌ها بوده است.
آقاطاهر مهمترين معضل كنوني بازار مواد غذايي را تخفيفات اجباري گسترده بنكداران براي فروش كالاهاي خود در راستاي پرداخت وصول و مطالبات خود ذكر كرد و گفت: اين موضوع به زيان بازار شده و به ركود دامن زده است. به گزارش ايلنا، از 2 سال گذشته تا كنون بازارهاي گوناگون كشور در سراشيبي ركود و ورشكستگي قرار گرفته‌اند كه از يك طرف سياست‌هاي غلط دولت نهم و ازطرف ديگر بحران اقتصادي وعدم ناتواني دولت در برابر اين بحران بوده‌است.

0 نظرهای شما: