سینمای حرفه‌ای ما در دایره تنگ تکرار قرار ‌دارد

شمقدری:
سینمای حرفه‌ای ما در دایره تنگ تکرار قرار ‌دارد
ایسکانیوز : جواد شمقدری معاون امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: متأسفانه سینمای حرفه‌ای ما در دایره تنگ تکرار قرار ‌دارد و به سختی می‌تواند از آن خارج شود.
به گزارش گروه فرهنگی هنری باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، «جواد شمقدری» در مراسم تجلیل از فیلمسازان برگزیده مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر گفت: ما امسال وقتی که دفترچه سیاست‌های معاونت سینمایی را تنظیم می‌کردیم برای بخشی از حوزه‌ها این نیاز را دیدیم که به صورت مستقل به آن‌ها پرداخته شود و آن‌ها را به مرحله دوم موکول کردیم.
وی افزود: سینمای مستند و کوتاه جزو بخش‌های جدی و مؤثری است که می‌تواند آینده سینما را تضمین کند و باعث غنای فرهنگی و متحوایی شود. بخشی از ضعف سینمای داستانی ما و نوع روابطی که در آثار سینمای ایران وجود دارد و ما و مخاطب را قانع نمی‌کند به این برمی‌گردد که در بخش مقدماتی خوب عمل نکرده‌ایم. یکی از این مقدمات، سینمای کوتاه و مستند است. باید به دنبال این باشیم که با تکیه بر سینمای داستانی و مستند آینده‌ای که پیش‌ روی ایران است را نشان دهیم. وی ادامه داد: سینمای کوتاه به دلیل شرایط خاص خودش، خیلی از قید و بندهای سینمای داستانی را ندارد و فرصت آزمایش و استقلال بیشتری در آن وجود دارد. تردید ندارم در خلال تجربه‌گرایی سینمای کوتاه، این سینما می‌تواند ره‌گشای سینمای حرفه‌ای باشد. معاون امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: متأسفانه سینمای حرفه‌ای ما در دایره تنگ تکرار قرار ‌دارد که به سختی می‌تواند از آن خارج شود. تمام تلاش ما این است که این مشکل را رفع کنیم و از غالب‌های سینمای فرهنگی و ... بیرون بیاییم. وی در ادامه بیان داشت: سینمای مستند گنجینه‌ای خواهد بود از آنچه که در کشور رخ می‌دهد و این سینما می‌تواند این رویدادها را ماندگار کند. آیندگان دیگر دنبال سنگ‌نوشته و مجسمه نیستند بلکه به دنبال این هستند که برای آن‌ها چه فیلمی به یادگار گذاشته‌ایم. شمقدری با اشاره به راه‌اندازی شبکه مستند در صدا و سیما، تصریح کرد: به دنبال این هستیم که در شبکه اینترنتی IPTV، فیلم‌های کوتاه، مستند، داستانی و ... را به صورت اینتنرتی در اختیار علاقه‌مندان قرار دهیم. در زمینه اکران فیلم‌ها در مرکز گسترش هم آقای آقامحمدیان گام‌هایی برداشتند که قطعاً این کارها وسعت پیدا می‌کند. وی اضافه کرد: مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برای ما به عنوان یک نقطه آغازی است که بتواند سینمای حرفه‌ای را قوت ببخشد. جواد شمقدری در پایان با بیان اینکه فیلم‌های جشنواره فجر تا حدی قابل قبول بودند، گفت: امیدوارم فیلمسازان اول بتوانند با رعایت عدالت از حمایت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برخوردار شوند و سینما را از دایره تنگ تکرار بیرون بیاورند.

0 نظرهای شما: