باید مانع از رواج ملی‌گرایی در کشور شد/ اسقرار نظام تقویت شود

هشدار آیت الله صافی:
باید مانع از رواج ملی‌گرایی در کشور شد
اسقرار نظام تقویت شود


قم - خبرگزاری مهر: آیت الله صافی گلپایگانی نسبت به باب شدن ملی‌گرایی در کشور هشدار داد و خواستار جلوگیری از آن شد.
به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله لطف‌الله صافی گلپایگانی قبل از ظهر پنج‌شنبه در دیدار شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی‌(ره) اظهار داشت: متأسفانه ملی گرایی دو باره در حال باب شدن است که خوب نیست و شما که مسئولیتی دارید سعی کنید جلوی آن را بگیرید.
وی ادامه داد: وقتی بر سر نام مجلس بحث بود که بگویند مجلس شورای ملی یا مجلس شورای اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) فرمود: مجلس شورای اسلامی؛ چرا که ایشان هدف آن گروه ملی‌گرا را می‌دانست.
آیت الله صافی گلپایگانی افزود: من یک بار به یکی از این آقایان ملی‌گرا گفتم مگر در ملی چه چیزی هست که در اسلامی نیست؛ در اسلام همه چیز هست ولی اگر بگوییم ملی دیگر در آن اسلام و ولایت نیست.
اسقرار نظام باید تقویت شود
این مرجع تقلید خطاب به اعضای شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی‌(ره) گفت: هر کجا هستید تا برایتان ممکن است این نظام را تقویت کنید و با تذکرات خود آن را از انحراف نجات دهید.
وی خاطر نشان کرد: تلاش کنید اسقرار نظام تقویت شود و قوت ما وقتی است که این نظام قوی باشد و همه به دین احترام گذارند.
آیت الله صافی گلپایگانی در ادامه اظهار داشت: یقینا اگر در گوشه‌ای محرومی در امور زندگی خود مانده باشد و دست مرحمتی به سر او کشیده نشود، این شخص امام زمان است که بیش از همه از آن زنج خواهد برد و هر جایی هم که از مسلمانی رفع نیاز شود موجبات خشنودی امام فراهم می‌شود و کار شما نیز همین است.
وی افزود: این جوان‌هایی که شما می‌فرمایید تحت پوشش دارید همه فرزندان امام زمان(ع) هستند. ما در دعای عهد از خدا می‌خواهیم که ما را از افرادی قرار دهد که حوائج آقا را بر طرف می‌کند؛ آقا که حوائجی ندارد، حوائج آقا همین امور است و شما در راه رفع حوائج آقا هستید.
حیات یک جامعه به زنده بودن امور خیریه در آن است استاد برجسته حوزه قم ادامه داد: حیات یک جامعه به زنده بودن این امور خیریه در آن است و حیات طیبه که در اسلام بر روی آن تأکید شده است یعنی آن نوع زندگی که در آن همین امور رایج باشد.
کاری کنید که در جامعه فقیر نباشد
وی خاطر نشان کرد: یک کاری بکنید که در جامعه یا فقیر نباشد یا در حد متعارف باشد. این که فقر کم بشود و یا کار زیاد شود فواید جانبی بسیاری دارد.
آیت الله صافی گلپایگانی با شاره به اهمیت کارآفرینی گفت: ایجاد شغل و فقرزدایی در جامعه بسیار مهم است چرا که جامعه را در هر جهتش برسی کنیم می‌بینیم این امور در آن اثر گذار است.
این مرجع تقلید به بیان این قناعت به معنی کم کاری نیست ادامه داد: قناعت یعنی این که با همین مالی که از حلال می‌رسد خود را تطبیق دهیم و دخل و خرج را یکی کنیم.
وی با اشاره به این که متأسفانه در جامعه ما قناعت کم‌رنگ شده است اظهار داشت: اگر قناعت رعایت شود بسیاری از مشکلات اقتصادی مردم رفع می‌شود.

تاریخ انتشار، تهران: ۱۳:۴۸ , ۱۳۸۹/۰۱/۲۶

0 نظرهای شما: