استفاده از رنگهاي خطرناك به جاي زعفران در رستورانهاي تهران
خبرگزاري فارس: اداره كل استاندارد اعلام كرد: در طرح بازرسي از رستوران و فستفودهاي سطح تهران كه در اواخر سال گذشته انجام شد مشخص گرديد، رنگ
غير مجاز تار ترازين E102 با عنوان (صفار الزعفران) در برخي از رستورانها و فستفودها مورد استفاده قرار ميگيرد.
مهدي پورهاشم مديركل استاندارد و تحقيقات صنعتي استان تهران در اين خصوص افزود: اين ماده خطرناك ساخت كشور عربستان سعودي است و عليرغم غيراستاندارد بودن به طور گسترده در سطح بازار اين استان عرضه شده است و متأسفانه در بسياري از خانوادهها و مراكز عرضه مواد غذايي مورد استفاده قرار ميگيرد. وي گفت: براساس مدارك معتبر علمي، رنگ تارترازين، در بسياري از كشورها از جمله ايران به عنوان يكي از مضرترين و حساسيتزاترين رنگهاي مصنوعي شناخته شده و استفاده از آن نيز غير مجاز و خطرناك اعلام شده است. وي با اشاره به مضراتي كه اين ماده خطرناك براي مصرفكنندگان در درازمدت ايجاد ميكند افزود: مصرف اين ماده بيماريهايي از قبيل بيش فعالي در كودكان، معضلات گوارشي و آسمي، تومورهاي تيروئيدي، تشديد ميگرن، تاري ديد، حساسيتهاي پوستي و بيماريهاي اسكولي و پورپورا به همراه خواهد داشت. پورهاشم تأكيد كرد: براين اساس اين اداره كل در نظر دارد در راستاي تبصره 4 ماده 9 قانون اصلاح قوانين و مقررات سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران، طرح بازرسي از رستورانها و فستفودها را كه از اواخر سال گذشته آغاز گرديده، در سالجاري با جديت بيشتري در كل سطح استان تهران اجرا كرده و با عرضهكنندگان و استفادهكنندگان اين نوع ماده خطرناك در رستورانها و فستفودها مطابق قانون برخورد نمايد.
مهدي پورهاشم مديركل استاندارد و تحقيقات صنعتي استان تهران در اين خصوص افزود: اين ماده خطرناك ساخت كشور عربستان سعودي است و عليرغم غيراستاندارد بودن به طور گسترده در سطح بازار اين استان عرضه شده است و متأسفانه در بسياري از خانوادهها و مراكز عرضه مواد غذايي مورد استفاده قرار ميگيرد. وي گفت: براساس مدارك معتبر علمي، رنگ تارترازين، در بسياري از كشورها از جمله ايران به عنوان يكي از مضرترين و حساسيتزاترين رنگهاي مصنوعي شناخته شده و استفاده از آن نيز غير مجاز و خطرناك اعلام شده است. وي با اشاره به مضراتي كه اين ماده خطرناك براي مصرفكنندگان در درازمدت ايجاد ميكند افزود: مصرف اين ماده بيماريهايي از قبيل بيش فعالي در كودكان، معضلات گوارشي و آسمي، تومورهاي تيروئيدي، تشديد ميگرن، تاري ديد، حساسيتهاي پوستي و بيماريهاي اسكولي و پورپورا به همراه خواهد داشت. پورهاشم تأكيد كرد: براين اساس اين اداره كل در نظر دارد در راستاي تبصره 4 ماده 9 قانون اصلاح قوانين و مقررات سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران، طرح بازرسي از رستورانها و فستفودها را كه از اواخر سال گذشته آغاز گرديده، در سالجاري با جديت بيشتري در كل سطح استان تهران اجرا كرده و با عرضهكنندگان و استفادهكنندگان اين نوع ماده خطرناك در رستورانها و فستفودها مطابق قانون برخورد نمايد.
0 نظرهای شما:
Post a Comment