رئیس اداره اجتماعی پلیس امنیت کشور خبر داد:
15 میلیارد ریال کلاهبرداری با جعل مدرک دیپلم و دکترا
ایسکانیوز : رئیس اداره اجتماعی پلیس امنیت کشور از بازداشت اعضای شبکه ای خبر داد که مدرک دیپلم و دکترا جعل میکرد. به گزارش خبرنگار گروه حوادث ایسکانیوز ، امروز سرهنگ «مجید فقیه» اعلام کرد : ماموران وقتی مطلع شدند آموزگار یکی از دبیرستان های معروف تهران شبکه جعل مدرک تحصیلی (دیپلم ، دکترا و ...) به راه انداخته است رسیدگی تخصصی به پرونده را در دستور کار خود قرار دادند.وی ادامه داد : آموزگار متخلف ، در قالب اجرای طرح جامع «آموزش و سنجش کشور» سه دفتر در «ولنجک» ، خیابان «آفریقا» و خیابان «انقلاب» دایر کرده و با متقاضیان ورود به دانشگاههای تهران ، شهید بهشتی ، علم و صنعت و دانشگاه آزاد قرارداد بسته بود.این مقام ناجا تصریح کرد : مجرم مورد نظر از هر متقاضی یک و نیم میلیون تا 30 میلیون تومان می گرفت و مدرک جعلی صادر می کرد.
وی از همین طریق یک میلیارد و 500 میلیون تومان به جیب زده بود و همچنان به تبهکاری ادامه می داد. سرهنگ «فقیه» با بیان این که ثروت به دست آمده در بخشهایی همچون دفتر هواپیمایی ، خرید و فروش خودرو ، زمین و مستغلات صرف شده بود خاطرنشان ساخت : در یک عملیات منسجم پلیسی - اطلاعاتی تمامی 9 عضو اصلی این شبکه دستگیر شدند و تحت بازجویی قرار گرفتند. وی تصریح کرد : از دفترهای جاعلان حرفه ای 60 قطعه مهر تقلبی مربوط به دانشگاه های دولتی و آزاد ، سازمان سنجش و آموزش کشور ، وزارت علوم و تحقیقات فنآوری و شمار زیادی مدرک کارشناسی ارشد ، دکترا ، پاسخنامههای جعلی ، کارت دانشجویی ، کارت های برگزاری امتحان ، کارت جانبازی ، مشروب ، بیسیم ، تجهیزات دریافت امواج ماهواره و همچنین قراردادهای ساختگی کشف شده است.
رئیس اداره اجتماعی پلیس امنیت کشور خاطرنشان ساخت : سرکرده شبکه ، لیسانس فیزیک دارد و چندین سال در دبیرستانهای مطرح تهران و شمال کشور تدریس کرده است.وی برای هماهنگی با همدستانش در سه دفتر از بیسیم استفاده می کرد. این مقام ناجا اظهار داشت : این دبیر ، هشت سال پیش با افرادی آشنا شد که می خواستند به هر قیمت ممکن وارد دانشگاه شوند.وی با دریافت پول ، به متقاضیان قول ورود به دانشگاه داد اما چون وعده هایش توخالی از آب درآمد از ترس محاکمه ، پول های شاکیان را برگرداند.سرهنگ «فقیه» توضیح داد : دبیر خلافکار در سال 84 با چند نفر از دوستانش یک شرکت واردات ، صادرات و تسهیلات بانکی تاسیس کرد و عضو هیئت مدیره شد.وی سه سال بعد با توجه به تجربه قبلی به عضوگیری رابطان خارج از شرکت (به صورت فردی) پرداخت و نقشه های شومش را اجرا کرد.دبیر خلافکار پس از نوشتن نام متقاضیان ورود در فرمهای ساختگی ، وانمود می کرد آنان از طریق سهمیه دولتی در دانشگاههای معتبر کشور پذیرفته شده اند.
این مقام ناجا به خبرنگاران گفت : دو مهرساز در تهران و شمال کشور نیز با آموزگار جاعل همدست بودند.با همین مهرها اسنادی همچون کارت دانشجویی ، گواهی اشتغال به تحصیل ، لیست ریز نمره در مقاطع مختلف دانشگاهی و .... صادر می شد. وی اذعان داشت : بعضی از این گواهینامهها به سازمانهای دولتی از جمله راهنمایی و رانندگی ناجا و نظام وظیفه ارائه شده بود.دبیر متخلف با برگزاری امتحانهای نمادین تلاش می کرد اقدام خود را قانونی جلوه دهد.در آن بین ، امضای مدیران دانشگاهها با رایانه و اسکنر جعل و مدرک متقاضیان صادر می شد.
گزارش ایسکانیوز می افزاید ، سرهنگ «فقیه» ادامه داد : دبیر جاعل برای کارمند یکی از بخشهای دولتی نیز لیسانس علوم اقتصادی صادر کرده بود که مجرم ، شناسایی و دستگیر شد.با توجه به حجم بالای تخلف اعضای این شبکه 70 نفر که با آنان مرتبط بودند شناسایی و 30 نفرشان با تشکیل پرونده ، زندانی شدند. رئیس اداره اجتماعی پلیس امنیت کشور اضافه کرد : سرکرده شبکه برای ساخت مهرها 10 میلیون تومان پرداخته بود.110 نفر از مشتریان این باند متقاضی ورود به دانشگاه ، 10 نفر متقاضی انتقال و 40 نفر متقاضی دریافت مدرک دیپلم بودند.پرونده در شعبه چهارم دادسرای کارکنان دولت تحت رسیدگی است و بقیه شاکیان می توانند برای پیگیری ماجرا به همین مکان بروند.
این مقام ناجا تصریح کرد : تمامی اعضای کلاهبردار شبکه جعل مدرک ، تحصیلات دانشگاهی دارند و شماری از آنان کارمندان بخشهای دولتی و دانشگاه ها بودند.هیچ کدام از آنان اما استاد دانشگاه نیستند و پیشینه کیفری ندارند.
0 نظرهای شما:
Post a Comment