صفار: عده‌اي در سوداي احمقانه تعرض به جايگاه رهبري به سر مي‌برند

گزارش فارس از همايش بزرگ انقلاب اسلامي
؛صفار: عده‌اي در سوداي احمقانه تعرض به جايگاه رهبري به سر مي‌برند ‌

خبرگزاري فارس: وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: در سالگرد انقلاب اسلامي بحثي ضروري‌تر از آفات انقلاب نيست، آفاتي كه نظام را تهديد مي‌كند ريشه اصلي آن در نقطه‌اي‌ست كه عده‌اي در سوداي احمقانه تعرض به جايگاه رهبري به سر مي‌برند

. به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، محمد‌حسين صفار هرندي غروب امروز در همايش بزرگ انقلاب اسلامي كه با عنوان "ريزش‌ها و رويش‌ها " در سالن شهيد مطهري قزوين برگزار شد، اظهار داشت: سال 1357 در آستانه پيروزي انقلاب اسلامي هر روز آوازه امام (ره) بالاتر مي‌گرفت و در ميان مردم به عنوان رهبر بلامنازع معرفي مي‌شد و همه گوش به حرف‌ها و اشارات اين مرد الهي داشتند. وي ادامه داد: براي دشمنان انقلاب و اسلام تحمل اين موضوع سخت بود، زيرا آمريكا هميشه رقيب سنتي داشت و آن رقيب كمونيست شوروي و يا گروه‌هاي با مرام كمونيستي بود و آمريكا و رقيبانش شگرد‌هاي يكديگر را مي‌دانستند. وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي اضافه كرد: اما امام خميني (ره) براي آمريكايي‌ها كه دشمن اصلي انقلاب اسلامي و اسلام بودند، اين شناخت وجود نداشت و نمي‌دانستند چگونه عمل مي‌كند، بنابراين دنبال اين رفتند براي انقلاب اسلامي كسان ديگري را به عنوان رهبر نشان كنند و هر زمان خواستند راجع انقلاب حرف بزنند از زبان آن رهبران صحبت كنند. وي عنوان داشت: چند ماه مانده به پيروزي انقلاب سفير يا كاردار سفارت آمريكا در تهران با مدير موسسه كيهان مصباح‌زاده ملاقات كرد كه سند آن به صورت اسناد جاسوسي منتشر شد در اين ملاقات سفير آمريكا از مصباح‌زاده درخواست كرد كه آنها با برجسته كردن چهره‌هاي سياسي صاحب نام جريان مبارزه و انقلاب، نام امام ( ره) را تحت‌الشعاع قرار دهند. صفارهرندي يادآور شد: با اين كار سازمان‌ها، گروه‌ها و اشخاص صاحب ‌نام اسمشان در روزنامه برده مي‌شود تا ذهن جامعه بپذيرد يكي از چند نفري كه انقلاب را هدايت مي‌كند، امام (ره) است و تنها نيست و به اين شكل تجزيه در رهبري صورت مي‌گيرد. وي اعلام كرد: با هوشياري كه جامعه به انقلاب پيوسته ما داشت و برخي چهره‌هاي زيرك سياسي، اين ترفند آمريكايي‌ها و عامل داخلي راه به جايي نبرد و بيشتر خود را ضايع كردند.
* دشمنان به دنبال تجزيه رهبري در درون نظام ما هستند وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: از آن زمان تاكنون همواره تلاش دشمنان متوجه اين بوده كاري كنند در درون نظام ما رهبري را تجزيه كنند و در مقابل رهبر، كسي را عَلَم كنند. وي توضيح داد: اوايل پيروزي انقلاب سراغ مرجع تقليدي رفتند كه متعلق به منطقه آذربايجان بود و به نظر مي‌رسيد همه آذربايجان همراه و پشتيبان او هستند و رژيم شاه از اين فرصت استفاده كرد و به تقويت اين چهره در دوران انقلاب پرداخت. صفارهرندي اضافه كرد: دشمنان انقلاب سعي كردند با تقويت اين مرجع يعني سيد كاظم شريعت‌مداري به صورت عملي در برابر رهبري امام (ره)، حاشيه زده و اين رهبري تجزيه شود، يك حزبي نيز به نام حزب جمهوري اسلامي خلق مسلمان طرفدار شريعت‌مداري ميدان‌داري مي‌كردند و گاهي فتنه‌جويي آنها چنان شد كه قم را به هم ريختند و در خيابان‌هاي قم اراذل و اوباش با چوب و چماق براي رهبرشان شعارهايي مي‌دادند. وي يادآور شد: وقتي اين خبر به امام (ره) رسيد ايشان ناراحت شدند از اينكه دشمن داشت موفق مي‌شد كه نفاق و دوگانگي را در ميان مردم بكارد و امام (ره) فرمودند كسي به اينها متعرض نشود حتي اگر به تصوير من اهانت شد، كسي پاسخ ندهد. وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي خاطرنشان كرد: با هوشياري مردم اين موضوع در قم به پايان رسيد و طومار آن بعد از مدتي در هم پيچيده شد و با اعترافات اين مرجع در تلويزيون، دفتر حيات سياسي اين شخص بسته شد.
* انتخاب قائم مقام براي امام خميني در راستاي تجزيه رهبري بود وي ادامه داد: بعد از آن بني‌صدر كه مردم فكر مي‌كردند از ياران امام (ره) است، روي كار آمد، بني صدر به اين تصور رسيد امام (ره) يكي، من هم يكي و در محافلي خاص حتي گفته بود اگر در بين مردم افكارسنجي شود، طرفداران من از امام (ره) نيز بيشتر است و دچار توهم شده بود. صفارهرندي عنوان داشت: در كمتر از دو سال كه اين جلوه‌هاي شيطاني را بروز داد، با يك كلمه امام (ره) كه فرمودند من اين فرد را از فرماندهي كل نيروهاي مسلح عزل كرده و كنار گذاشتم، تمام دل‌هاي بسته به او گسست و بني صدر ديگر در نزد مردم ارزشي نداشت. وي اضافه كرد: در زمان امام (ره) عده‌اي اشتباهي كردند و گفتند براي اينكه آينده انقلاب را تضمين كنيم بايد براي امام (ره) پيش بيني قائم مقام كنيم و اگر شرايطي پيش آمد دستمان به امام (ره) نرسيد انقلاب دچار خلا رهبري نشود، اين اقدام و تشخيص آن نيز اشتباه صورت گرفت، ولي قائم مقام دولتي سال‌هاي سال از اين جايگاه با مردم حرف مي‌زد و دستور مي‌داد. وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: دشمنان از اين فرصت استفاده كردند و با رخنه دادن عوامل داخلي خود كه سابقه‌اي در انقلاب و نظام داشتند و با اين ارتباط راه ميان خانه قائم مقام رهبري با كاخ سفيد و دشمنان انقلاب گشوده شد و امام خميني (ره) در آن دوران خطاب به قائم مقام خود فرمودند؛ بيت شما تبديل به محلي براي عناصر ليبرال و منافق و دشمنان اسلامي شده است و اين موضوع نيز با اشاره امام (ره) تمام شد.
* نظام رسانه‌اي غرب هاشمي رفسنجاني را رهبر سياسي ايران معرفي مي‌كرد وي يادآور شد: البته دشمنان همچنان طمع تجزيه رهبري را دارند به طوري كه وقتي امام خميني (ره) از دنيا رفت با اشاراتي كه داشتند و درايت و خوش فهمي خبرگان، آيت‌الله خامنه‌اي به عنوان جانشين امام (ره) با اكثريت آراي مجلس خبرگان برگزيده شدند. صفار هرندي تصريح كرد: در آن دوران دشمنان گفتند بعد از امام (ره) مي‌توانيم راحت‌تر تجزيه رهبري را انجام دهيم و امام (ره) با توجه به اينكه موسس بود و طبيعي است كه رقيب براي او درست كردن در زمان حيات آسان نيست اما بعد از رحلت او، رهبر رده بعد كه شاگردان آن رهبر نخست هستند، طبيعي است دچار مشكلات جدي خواهند بود؛ بنابراين مي‌توانند كنارشان رهبري معرفي كنند. وي تأكيد كرد: نظام رسانه‌اي غرب با زيركي شروع به القاي اين پيام كردند و هر زمان مي‌خواستند از مقام معظم رهبري در خبرها نام ببرند ايشان را رهبر روحاني و يا رهبر معنوي ايران و هاشمي رفسنجاني را رهبر سياسي ايران عنوان مي‌كردند و اين خطي بود كه قبل از انقلاب براي تجزيه رهبري آغاز شده بود. وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: آن روز اينگونه شيطنت كردند و رئيس جمهوري كه اگر حكمش به تنفيض رهبري نرسد مشروعيت ندارد، به عنوان كسي كه در كنار رهبري و داراي همان شأن است معرفي كردند، البته آقاي هاشمي رفسنجاني با اظهارات سياسي سعي مي‌كرد اين حرف را اهميت ندهد اما نمي‌توان گفت برخي از اطرافيان ايشان كاري در سمت و سوي اين همين فتنه غربي نكردند. وي بيان داشت: اين خط شيطنت‌آميز غربي‌ها كار خود را كرد و براي بعضي‌ها حتي در دايره نيروهاي هدايت كننده كشور اين نگاه انحرافي جا باز كرده بود كه گويي مديريت سياسي كشور از مديريت معنوي كشور جداست.
* در دوران اصلاحات به دنبال سلب بخشي از اختيارات رهبري بودند صفار هرندي ادامه داد: وزير فراري از كشور كه آن زمان معاون حقوقي رئيس جمهور بود در پايان دوره هشت ساله آقاي هاشمي مقاله‌اي نوشت و پيشنهاد كرد تغييراتي در قانوني اساسي دهيم كه يك رئيس جمهور به صورت يكسره دو دوره بيشتر بتواند مسئوليت بپذيرد، بنابراين پيشنهاد كرد تا با دستكاري قانون از اين شخصيت برجسته انقلاب به صورت نامحدود استفاده كنيم. وي خاطرنشان كرد: خوشبختانه با موضع‌گيري خوبي كه در برابر اين نگاه شد و رهبري نيز در جلسه‌اي فرمودند آقاي هاشمي راضي نيستند به خاطر ادامه مسئوليت قانون زيرپا گذاشته شود. وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به دوره اصلاحات گفت: در ماجراي دوم خرداد و دوره اصلاحات كساني به گونه‌اي عمل كرده و مسير قضاياي سياسي را به صورتي هدايت كردند كه در عمل بخشي از اختيارات رهبري از ايشان سلب شود و جاي ديگر رود. وي تصريح كرد: اينها وقتي تيرشان در عرصه تعرض به رهبري به سنگ خورد و فتنه سال 78 ثمري نداشت، لوايح دوقلو را به مجلس دادند كه بخشي از اختيارات حوزه رهبري ضميمه اختيارات رئيس جمهور شود كه برخلاف قانون اساسي بود و همچنين يك لايحه در مجلس ششم تصويب كردند تا شوراي نگهبان براي اعمال نظارت بر انتخابات و جلوگيري ايجاد انحراف در حكومت محدود شود كه خوشبختانه شوراي نگهبان هر دو اين لوايح به تصويب رسيده را رد كرده و موضع گرفت. صفارهرندي يادآور شد: مردم نيز متوجه شده بودند كه دشمنان اقداماتي را در حال انجام دارند و مي‌خواهند به نظام ضربه بزنند اين هوشياري سبب شد جريان‌هاي مفسده‌جو نتوانند با فراخوان مردمي انقلاب مخملي در مملكت راه بياندازند و از سال 82 به بعد بخت جريان اصولگرا بلند بود و توانست آرا مردم را به سمت خود متمركز كند
* عده‌اي در سوداي احمقانه تعرض به جايگاه رهبري به سر مي‌برند وي با اشاره به حوادث بعد از انتخابات گفت: روح حاكم بر انتخابات نيز دوباره به مسئله مذكور تأكيد داشت، در سالگرد انقلاب اسلامي بحثي ضروري‌تر از آفات انقلاب نيست آفاتي كه نظام را تهديد مي‌كند و ريشه اصلي آن در نقطه‌اي است كه عده‌اي در سوداي احمقانه تعرض به جايگاه رهبري به سر مي‌برند. وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: در انتخابات به طور طبيعي از گرايش‌هاي مختلف ثبت نام كرده و نامزد معرفي مي‌كنند و آن كساني كه نامزد شدند، چون چهره دروني نظام تلقي مي‌شدند مورد تائيد قرار گرفتند، اين نامزدها برگه‌اي را مبني بر التزام به قانون اساسي، نظام و ولايت فقيه امضا كردند يعني در چارچوب همين نظام و قانون مي‌خواهند رئيس جمهور شوند. وي عنوان داشت: اين اشخاص در سخن گفتن‌ها نيز مي‌گويند ما مي‌خواهيم در كشوري كه قانوني اساسي آن چنين و رهبري آن چنان است از مردم رأي بگيريم مانند موسوي كه در سخنانش در توصيف ولايت بيان كرده اگر ولي فقيه نباشد، جامعه سرپا نمي‌ايستد. صفار هرندي تأكيد كرد: اين افراد كروبي و موسوي قبول داشتند براي داشتن اعتبار بايد خود را به رهبري نزديك نشان دهند، از اين‌رو در مراسم‌هاي عمومي مختلفي كه رهبري داشتند، حضور مي‌يافتند تا به وفاداران ولايت نشان دهند ما با ولايت مشكل نداريم.
* كروبي و موسوي به دنبال كسب قدرت بودند وي اعلام كرد: از طرفي دشمنان به اين نتيجه رسيد بودند بايد كسي از خود نظام راه بيفتد كه زمينه انحراف دارد و با آن شريك شوند. وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي تأكيد كرد: آقاي موسوي و كروبي دنبال براندازي نبودند زيرا اگر احتمال يك در ميليون براندازي شود، نخستين كساني كه اعدام مي‌كنند اينها هستند زيرا اينها در اين نظام نخست وزير و رئيس مجلس بودند و به گفته خود براي تحكيم نظام كار كردند. وي توضيح داد: آمريكايي‌ها مي‌خواستند در ايران جرياني را راه بيندازند كه انسان‌هاي‌ خودخواه، خودشيفته و توهم‌زده را پيدا كرده و خود پشت آنها سنگر بگيرند و آمريكايي براي براندازي نظام و اين آقايان براي به دستيابي قدرت آمده بودند و در دو مسير آمدند و در نقطه‌اي به هم رسيدند. صفار هرندي گفت: در اين نقطه آمريكايي‌ها ديدند اينها ظرفيت اين را دارند كه فريب بخورند و اين عنصر داخلي نيز مي‌ديد آمريكايي‌ها همه سرويس‌هاي خبري را پشتوانه اينها كرده و تمام رسانه‌هاي بين‌المللي براي يك هدف خاص بسيج شدند و براي آن هدف از اين آقايان حمايت مي‌كنند. وي يادآور شد: آنها پشت سر كسي كه اسم او را رهبر جنبش سبز گذاشته بودند تجميع كردند و موسوي غره شد به اين همه حمايت و ديد همه دنيا پشت سرش هستند و وقتي بالاي شهر تهران را نيز مي‌ديد حق داشت اين خودشيفتگي در وي تقويت شود زيرا شمال تهران محل ميدان‌داري طرفداران ايشان بود.
* نهم دي ماه يك منظره دشمن‌كوب بود وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي عنوان داشت: اين جريان با توجه به اين ميزان پشتيباني گفتند بگذار اينها از ما حمايت كنند از اين حمايت استفاده كرده بعد از انتخابات با آنها خداحافظي مي‌كنيم و مي‌گوييم ما با شما كاري نداريم، همين فكر را نيز كساني كه آن سوي آب‌ها بودند كردند. وي تصريح كرد: هنوز به جايي نرسيده بودند كه جمهوري اسلامي را جمهوري ايراني كردند و خواستند فاتحه نماز را بخوانند و دختران و پسران كنار هم نماز خواندند و روز قدس شعار 30 ساله مردم را خواستند ظرف يك سال عوض كنند، شعاري كه مردم از عمق وجود به آن رسيده بودند كه نابودي اسرائيل را طلب كنند. صفارهرندي يادآور شد: روز قدس و روز 13 آبان خواستند دفتر دين را ببندند فكر مي‌كردند داستان تمام شده است و به كساني از جنبش سبز كه اطلاعيه داده و اظهار وفاداري به امام مي‌كردند ناسزا گفته و مي‌گفتند ما اينها را قبول نداريم. وي با اشاره به حضور پرشور مردم در تجمع 9 دي ماه بيان داشت: بعد از اينكه منظره دشمن‌كوب نهم دي را در تهران و ديگر شهرستان‌ها ديدند، به وحشت افتادند و گفتند ما كي همراه ضد انقلاب‌ها بوديم، در حالي كه تمام مدت شما خوشحال بوديد كه اراذل و اوباش رفيق شما هستند و همين اراذل و اوباش كه به ساحت امام حسين (ع) در روز عاشورا اهانت كردند مردان خدا لقب داديد و حال چه شده اظهار جدايي مي‌كنيد كه كي منافقين با ما بودند و هر گاه جريانات ضد انقلاب و دوستانتان كنار شما قرار گرفتند و حرف‌هاي ضدديني و ساختار شكن و ضد امام گفتند شماها سكوت كرديد. وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي اعلام كرد: كروبي روزي آمد روزنامه كيهان در زمان سردبيري بنده و وقتي از ايشان پرسيديم مگر شما نبوديد كه براي مقابله با ليبرال‌ها در دهه 60 يقه پاره مي‌كرديد و آن نامه محتشمي سبب نشد امام جواب تاريخي خود را دهد كه نهضت آزادي و پدران معنوي منافقين حق ندارند در امور كشوري قرار گيرند چرا امروز شما به طوري عمل كنيد گويي اصلاح‌طلباني مانند شما طرفدار به صحنه آمدن آنها هستند. وي عنوان داشت: كروبي ضبط صوت را خاموش كرده و گفتند من نهضت آزادي را قبول ندارم و گفتن نمي‌خواهم اين منتشر شود، اين موضوع را در خلوت گفتن چه فايده‌اي دارد بايد اين نفاق را در جامعه بشكنيد و چطور آنجا كه مرزهاي انقلاب شكسته مي‌شود سكوت مي‌كنيد.
* سروش و امثال او با مقدس‌زدايي از قرآن سبب شدند قرآن را در آتش بيندازند صفارهرندي تأكيد كرد: سروش گفت قرآن ساخته شده توسط پيامبر(ص) است بنابراين قرآن زميني است در مقابل اين سخن سروش كدام يك از آقايان دهان باز كردند و سروش و امثال او بودند كه با مقدس‌زدايي از قرآن، اسباب اين را فراهم كردند كه قرآن را در خيابان در آتش بيندازند و آنجا كروبي، خاتمي و موسوي چه كردند در حالي كه كروبي افتخار مي‌كرد سروش در تيم انتخاباتي او قرار دارد. وي اضافه كرد: اين ذهن‌هاي دچار توهم فكر كردند مي‌توانند اين آلودگي در ايام گذشته به وجود آورند به 22 بهمن سرايت دهند و آمدند مهمل بافي كردند، متأسفانه مجمع روحانيون مبارز كه افتخار اصلي در انتساب آن به امام بوده، موقع اين روز بزرگ چيزهايي را به هم بافته و مجمع روحانيون تكليف خود را با اين شركا معلوم كند. وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي تأكيد كرد: جايي را نشان دهيد كه مجمع روحانيون عليه اكبر گنجي به خاطر اهانت به ساحت امام زمان اظهار برائت كرده و حتي زماني كه اكبر گنجي را به زندان انداختند آنها اطلاعيه داده و نظام را متهم به سخت‌گيري و خشونت كردند و يا آقاي كديور كه گفت امام مردم را فريب داده است و يا ولايت فقيه ضد دموكراسي است و آقايان كجا از اين دوستان پليد خود اظهار برائت كردند. وي يادآور شد: انتخابات محلي بود كه اين فتنه‌ها خود را نشان داد وقتي انتخابات نشده بود ما پرونده‌ اينها را در دست داشته و جواب مي‌خواستيم.
* موسوي اگر پيروز مي‌شد از رهبري باج مي‌گرفت صفار هرندي با اشاره به رسيدگي به پرونده فرزندان هاشمي رفسنجاني اظهار داشت: طبق اعلام معاون و رئيس قوه قضائيه همه كساني كه به نوعي اتهام در دخالت اغتشاشات داشتند، به عنوان متهم تحت تعقيب هستند و به واسطه اين برخي پرونده‌ها در خصوص فرزندان هاشمي باز است و اينها مستثني نيستند. وي يادآور شد: شنيده شده آقاي هاشمي بيان كردند اگر بچه‌هاي من خطايي كردند، برخورد شود كه اميدواريم آقاي هاشمي تحمل برخوردهاي عادلانه با فرزندانشان را نشان ‌دهد. وي تأكيد كرد: ماجراي انتخابات بهانه بود اگر انتخابات به نفع آنها رقم خورده بود، مي‌خواستند جمعيت را به اسم شادماني به خيابان بكشند در خيابان مي‌ماندند، همان هدفي كه در فرستادن لايحه دو قلو به مجلس دنبال مي‌كردند به واسطه جمعيت ميليوني گريبان نظام را گرفته و بعد به خانه رهبري رفته و باج مي‌گيرند و رهبر نيز فرمودند امام باج نداد ما نيز به هيچ كس باج نمي‌دهيم. وي در خصوص نتايج عدم دستگيري برخي سران فتنه خاطر نشان كرد: مسيري كه تاكنون طي شده بركات زيادي داشته و روشني اذهان يكي از مهم‌ترين بركات بوده و اگر اينها در روز دوم و سوم دستگير شده بودند، اين روشنايي حاصل نمي‌شد البته جرم به جاي خود، تدبير كردن در اين ماجرا موضوع ديگري است كه خوشبختانه به خوبي عمل شده است.


0 نظرهای شما: