باهنر در پاسخ به ايلنا:

باهنر در پاسخ به ايلنا:
اپوزسیون داخل نظام در صورت مرزبندي با خارج،
مي‌تواند رسانه داشته باشد

ايلنا:- دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: میرحسین موسوی و مهدی کروبی تنها درصورتی می‌توانند رسانه و حزب داشته باشند که تکلیف خود را با رفتارهای فراقانونی افرادی که به نام آنها امنیت ملی کشور را با خطر مواجه ساخته‌اند، روشن کنند

.به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد‌رضا باهنر در نشست خبری با خبرنگاران در رابطه با اظهارات پیشین خود مبنی بر اینکه اپوزایسیون نیز می‌تواند از امکانات رسانه‌ای برخوردار باشد و امکان اجرای این موضوع در شرایط فعلی کشور که برخوردهای قهری با افرادی چون میرحسین موسوی، مهدی کروبی صورت می‌گیرد، گفت: هر حکومتی دارای اپوزیسیونی است که در داخل یا خارج از نظام فعالیت می‌کنند. تکلیف نظام‌ها با اپوزیسیون‌های خارج از کشور کاملا مشخص است.
وی افزود: اما در رابطه با اپوزیسیون‌های داخل نظام و افرادی مانند آقایان میرحسین موسوی و مهدی کروبی باید گفت این افراد تنها درصورتی می‌توانند رسانه و حزب داشته باشند که تکلیف خود را با رفتارهای فراقانونی افرادی که به نام آنها امنیت ملی کشور را با خطر مواجه ساخته‌اند، روشن کنند.
دبیر‌کل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: موسوی و کروبی ظرف چند ماه گذشته رفتارهایی داشتند و تصمیماتی اتخاذ کردند که با اپوزیسیون خارج از نظام هم راستا بود. وی همچنین در رابطه با اظهارات سجادی سخنگوی پیروان خط و امام رهبری که گفته است این جبهه تذکراتی به هاشمی رفسنجانی داده است، نیز گفت: از متنی که آقای سجادی از ارایه آن به رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داده است، اطلاعی ندارم، اما قرار است جلسه‌ای با هاشمی برگزار شده و در رابطه با مباحث فعلی کشور با ایشان رایزنی شود. عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس تاکید کرد: این که گفته می‌شود به هاشمی رفسنجانی تذکرهایی داده شده هنوز این اتفاق نیفتاده است، اما در هر صورت جبهه پیروان خط و امام رهبری هر چند وقت یکبار برای ایجاد آرامش در جامعه و همچنین وحدت، جلساتی با رییس مجلس خبرگان رهبری برگزار می‌کند و نشست آتی ما نیز بر همین اساس برگزار خواهد شد.
باهنر در پاسخ به این سوال که چرا فراکسیون اصولگرایان موضع رسمی در رابطه با هتک حرمت به حضرت امام(ره) نشان نداده است، اظهارداشت: مشی فراکسیون اصولگرایان این است که در زمان اعلام موضع مجلس تلاش برای موضع‌گیری منحصر به خود نداشته باشد. در رابطه با هتک حرمت امام نیز 230 نماینده مجلس به آن رای مثبت داده بودند، بنابراین جایی برای موضع‌گیری‌های فراکسیون اصولگرایان باقی نماند. وي در رابطه با موضع موسسه تنظيم و نشر حضرت امام(ره) برای محکوم کردن سازمان صداوسیما نسبت به نشان دادن تصاویر پاره شدن عکس امام نیز تصریح کرد: اختلاف نظری میان تحلیل‌گران سیاسی کشور در رابطه با هتک حرمت به امام(ره) وجود دارد.
گروهی معتقدند اقدام صورت گرفته در پاره کردن عکس امام نباید در منظر افکار عمومی به نمایش در‌می‌آورد و این شیوه‌ای سخیف و ضدارزشی است، اما برخی نیز می‌گویند باید با نشان دادن این تصاویر از تکرار مجدد آنان جلوگیری کرد. باهنر خاطرنشان كرد: اما معتقدیم در صورتی که موسسه تنظيم و نشر حضرت امام(ره) حضور پررنگ‌تری برای تبیین نظرات بنیانگذار انقلاب اسلامی داشته باشد و در جریانات سیاسی روز، حضور شفاف‌تری از خود برجای بگذارد، امکان بروز اتفاقاتی که در روز 16 آذر دل تمام دوستداران امام را به درد آورد، دیگر وجود ندارد.
وي ادامه داد: البته در دوره‌ای نیز هجمه اصلاح‌طلبان تند به خط مشی امام(ره) وجود داشت که دفتر حفظ آثار امام نیز می‌توانست در این رابطه حضور فعال‌تری داشته باشد. نايب رئيس مجلس همچنین در پاسخ به این پرسش که موضع فراکسیون اصولگرایان در رابطه با انتقاداتی که از دور نهم انتخابات ریاست جمهوری نسبت به هاشمی در جامعه مطرح شده است و همچنان نیز از سوی افرادی چون ذوالنور و حسینیان پیگیری می‌شود چیست؟اظهارداشت: مواضع رییس‌مجمع تشخیص مصلحت نظام در طی سال‌های اخیر به ویژه از سال‌های نخست روی کار آمدن دولت نهم گاهی همراه با نرمي و در برخی مواقع تمجیدآمیز بوده است. هاشمی دارای جایگاه ويژه‌اي در اذهان و دیدگاه مردم است، بنابراین فکر می‌کنم با دقت و ملاحظه بیشتری موضع‌گیری کند.
باهنر تاکید کرد: البته رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز خود به این امر واقف است، چرا که برای حضور در مراسم روز مجلس نیز در گفت‌و‌گویی تلفنی که بنده با ایشان داشتم اعلام کردند به دلیل حاشیه‌هایی که از صحبت‌های ایشان در سطح جامعه ایجاد می‌شود تصمیم دارند، کمتر صحبت ‌کنند. وی افزود: در حال حاضر فضایی در جامعه وجود دارد که توصیه‌های دلسوزان دستاویزی برای سوءاستفاده برخی افراد شده است. بنابراین ما نیز می‌گوییم در صورتی که ضرورتی برای اعلام موضع هاشمی وجود ندارد، کمتر صحبت کنند و صحبت‌های خود را نیز با دقت بیشتری بیان کنند.
دبیر‌کل جامعه اسلامی مدرسین همچنین در رابطه با اتهام هتک حرمت حضرت امام(ه) که به جنبش سبز نسبت داده می‌شود، نیز اظهار داشت: زمانی که فضا تهدیدآمیز می‌شود، هر چیزی امکان دارد. مردم ایران طی 30 سال اخیر و پیش از آن در زمان نهضت امام نیز با این برهه‌ها مواجه بوده است، اما در هر صورت من نیز معتقدم اگر فردی ذره‌ای عشق علاقه به نظام و مردم داشته باشد، هیچ وقت تحمل توهین به حضرت امام را از خود نشان نمی‌دهد. وی تاکید کرد: اما روند قضیه این است که پس از انتخابات حرف‌هایی زده شد و اقداماتی صورت گرفت که برخلاف مشی نظام جمهوری اسلامی بود، البته ممکن است از تمام اظهارات صورت گرفته دو تا سه مورد آن حساب شده باشد، اما بیشتر آنها غیرعاقلانه و خلاف مواضع رسمی کشور بود.
باهنر همچنین اظهار داشت: حرکت‌هایی در روز قدس و یا 13 آبان صورت گرفت و شعارهایی که برعلیه کشورهای دیگر مطرح شد با اصول نظام اسلامی در تناقض بود. شعار جمهوری ایرانی، نه غزه نه لبنان جان فدایم ایران و یا روزه‌خواری‌هایی که در ماه مبارک رمضان صورت گرفت به هیچ وجه با مبانی دینی وعرفی ما سازگار نیست. سردمداران منافقین نیز که در اوایل انقلاب زاویه پیدا کردند، گمان نمی‌کردند که سرنوشتشان جاسوسی برای صدام باشد، اما پس از سراشیبی به آن نقطه شوم رسیدند. وی تاكيد كرد: آنهایی که به نام آنها این حرکات صورت می‌گیرد، باید با اعلام برائت از حرکت‌های ضداسلامی یا این اقدامات را مدیریت کنند یا از آن‌ها کناره‌گیری کند.
عضو فراکسیون اصولگرایان همچنین در ارتباط با شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه که از تریبون مجلس در رابطه با برخی از منتقدان دولت بیان می‌شود، گفت: توصیه ما به همکاران این است که تریبون مجلس را محلی برای حمایت از چهره‌های خاص قرار ندهند. تریبون مجلس جای حمایت از چهره‌های خاص نیست. وی تاکید کرد: البته ممکن است افرادی نیز به دلیل اختلاف نظر با رییس مجلس، رییس جمهور و حتی باهنر موضع‌گیری‌های داشته باشند، اما نباید با طرح موضوعاتی مناقشه‌برانگیز اصل نظام را با مخاطره مواجه کنند. شعارهایی که مبنی بر مخالفت با این افراد از تریبون مجلس بیان می‌شود، نیز بر همین اساس بیان شده است. باهنر ادامه داد: ممکن است برخی افراد يا بعضی از مسوولین دارای دیدگاه‌های متفاوتی باشند، اما دلیلي وجود ندارد که بخواهند شعارهای بنیادی نظام اسلامی مبنی بر مرگ بر آمریکا را زیر سوال ببرند.
این افراد نه تنها با ولایت فقیه، بلکه با اسلام نیز مشکل دارند. متاسفانه شعار وحدت از افراد بلند می‌شود، اما حرکات عمدتا ضد وحدت است. وی خاطرنشان کرد: در حال‌حاضر عمده رسانه‌های کشور نیز در اختیار جریان‌های افراطی قرار دارد. گروهی به دنبال کشف یک سری دشمنان فرضی علیه نظام هستند و گروه دیگر نیز با طرح نقدهایی به مسوولان و سیاست‌گذاران کشور صدایشان را آنقدر بلند می‌کنند که دستاوردهای 30 ساله انقلاب و مواضع امام نیز زیر سوال می‌رود. باید فضا از دست افراطیون خارج شود. باهنر تاکید کرد: برخی به این جمع‌بندی رسیده‌اند که برای بزرگ نشان دادن خود باید مظلوم‌نمایی کنند.
حرکت‌های این گونه است که مسوولین را عصبانی و تحریک می‌کند. وی افزود: در هر صورت نظام جمهوری اسلامی مسلط به تمام سیاست‌های راهبردی خود است و برای مصلحت‌سازی‌ها و ضرورت سازی‌ها تسلیم نمی‌شود. دبیر‌کل جامعه اسلامی مهندسين در رابطه با اظهاراتی که مبنی بر امکان دستگیری میرحسین موسوی و مهدی کروبی در جامعه مطرح می‌شود، گفت: این دیدگاه‌ها افراطی است، اما در هر صورت کسانی که به دنبال مظلوم‌نمایی هستند باید بدانند که نظام در زمینه تامین وحدت ملی وامنیت کشور بسیار مصمم است و زمانی که لازم بداند، فردی بازداشت شود این کار را انجام خواهد داد. وی همچنین در رابطه با امکان تعرض به میرحسین موسوی در فضای فعلی کشور نیز گفت: در این فضا هیچ چیز خارج از امکان نیست، اما دلسوزان کشور باید تلاش کنند تا فضا از حالت افراطی خارج شود.
باهنر در رابطه با امکان استیضاح وزیر صنایع نیز اظهار داشت: تنها چندماه از روی کارآمدن دولت دهم سپری شده است و نباید به این زودی‌ها در رابطه با عملکرد آنها تصمیم‌گیری کرد، اما وزرا نیز باید بدانند تعهداتشان متناسب با ارایه برنامه‌هاي آنها وپیگیری مشکلات کشور به دقت از سوی نمایندگان بررسی می‌شود. وی همچنین در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود تاکید مکرر دولت بر ارایه لیست 700 نفره از مفسدان اقتصادی به مقام معظم رهبري، رییس سازمان بازرسی کشور از وجود این لیست اظهار بی‌اطلاعی کرده است، گفت: این که می‌گویند لیستی از مفسدان اقتصادی کشور وجود دارد، هر فردی امکان تهیه آن را دارد، اما برای رسیدگی به جرایم قضایی آیین دادرسی وجود دارد و مجازاتی نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
اصل در نظام جمهوری اسلامی بر محرمانه ماندن اطلاعات افراد است. عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: در حال حاضر بیش از 8 سال از صدور فرمان هشت ماده‌ای مقام معظم رهبری برای برخورد با مفسدان اقتصادی سپری شده است و تا آنجا که بنده اطلاع دارم عملکرد سه قوه در مورد فرمان هشت ماده‌اي چندان مورد تایید ایشان نبوده است.

0 نظرهای شما: