باهنر:
قرار شده كه با هاشميرفسنجاني ملاقات داشته باشيم
رفتار سه قوه در مبارزه با مفاسد اقتصادي
مورد رضايت مقام معظم رهبري نيست
1388/09/26 12-17-2009 13:00:58 خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: سياسي
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين درباره ملاقاتهايي كه با چهرههايي چون هاشمي رفسنجاني دارند، گفت: قرار شده است كه با آقاي هاشمي ملاقاتي داشته باشيم و مسايلي را در ميان بگذاريم، اما هنوز اين اتفاق نيفتاده است، ولي بايد بگويم كه اين گونه ملاقاتها براي اولين بار نيست و هرازچند گاهي سعي ميكنيم براي آرام نگه داشتن فضاي جامعه با كساني كه ضروري ميدانيم ملاقات داشته باشيم
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين درباره ملاقاتهايي كه با چهرههايي چون هاشمي رفسنجاني دارند، گفت: قرار شده است كه با آقاي هاشمي ملاقاتي داشته باشيم و مسايلي را در ميان بگذاريم، اما هنوز اين اتفاق نيفتاده است، ولي بايد بگويم كه اين گونه ملاقاتها براي اولين بار نيست و هرازچند گاهي سعي ميكنيم براي آرام نگه داشتن فضاي جامعه با كساني كه ضروري ميدانيم ملاقات داشته باشيم
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمدرضا باهنر در نشست خبري كه صبح امروز در محل جامعه اسلامي مهندسين برگزار شد، با تسليت فرا رسيدن ماه محرم در پاسخ به اين سوال كه چرا فراكسيون اصولگرايان مجلس درباره هتك حرمت ساحت حضرت امام (ره) موضعي نميگيرد يا موضع گيري ندارد، گفت: در رابطه با فراكسيون اصولگرايان بايد بگويم كه ما با تصميمات مجلس مشترك هستيم و در اين امر موضع مجلس را كامل ميدانيم، در مورد هتك حرمت ساحت حضرت امام(ره)، مجلس بيانيهاي صادر كرده كه 230 نفر از نمايندگان آن بيانيه را امضا كردهاند كه بيانيه صريحي بود و در رسانهها منعكس شد و موضع گيري شفاف و روشني داشت. بنابراين نيازي احساس نميكنيم كه فراكسيون اصولگرايان موضع مستقلي بگيرد.
باهنر درباره هتك حرمتي كه به ساحت امام(ره) صورت گرفت، اظهار كرد: درباره اين موضوع دو نظر وجود داشت، يك نظر اين كه در يك محدوده بسته كسي كه عامل اين امر بود هيچ ارادتي به نظام و انقلاب و امام(ره) و رهبري و حتي بالاتر از آن مباني اسلام نداشته و اين اتفاقات نبايد در يك فضاي عمومي مطرح شود، هم چنين عدهاي نيز معتقد هستند كه اگر با اين طور مسايل برخورد قاطع در افكار عمومي وجود نداشته باشد، كساني جرات اين كار را پيدا ميكنند. در واقع كارهاي غير معقول در هر كشوري و در هر گوشهاي اتفاق ميافتد اما مهم ميزان و حجم اين كار است.
وي در ادامه تاكيد كرد: فكر ميكنم كه موسسه نشر و تنظيم آثار حضرت امام خميني(ره) بايد حضور پررنگتري در تبيين و تحليل نظريات امام داشته باشد و همچنين حضور پررنگتري در جريانات سياسي داشته باشد. در زماني هم كه هجمه اصلاح طلبان تند به خط و مشي امام(ره) صورت گرفته بود موسسه نشر و تنظيم آثار حضرت امام خميني(ره) ميتوانست در اين مساله حضور داشته باشد.
نايب رييس فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به اين سوال كه ديدگاه شما درباره مواضع آقاي هاشمي رفسنجاني بعد از انتخابات چيست؟ اظهار كرد: مواضع آقاي هاشمي در 5 و 6 سال گذشته و از دولت نهم زير و بمهاي زيادي داشته، در برخي جاها قابل نقد و در جاهاي ديگر نيز قابل تمجيد است و ما بايد قائل به تفكيك باشيم. باورهايي در موردشان اتفاق افتاده كه كساني چون هاشمي رفسنجاني كه از كياست بالايي برخوردارند بايد دقت و ملاحظه بيشتري داشته باشند. بنده در روز سالگرد تاسيس مجلس دهم آذر با ايشان تماس گرفتم و ايشان فرمودند كه من تلاش ميكنم كه كمتر صحبت كنم چون به صحبتهاي من حاشيه ميخورد.
وي افزود: در واقع الان فضايي وجود دارد كه برخي از سر دلسوزي به مسوولان هشداري ميدهند و اين دستاويزي براي خيليها ميشود كه ميخواهند سوء استفاده كنند. ايشان ميبايست توجه كرده و با دقت بيشتري انتخاب كنند و اگر ضرورت ندارد كمتر صحبت كنند.
باهنر خطاب به رسانه ملي و رسانههاي مكتوب گفت: در صحبتهاي آقايان هاشمي حرفهاي مثبت نيز زياد پيدا ميشود كه آنها را نيز بايد نشان دهيد.
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين درباره اين مطلب كه هتك حرمت به ساحت حضرت امام(ره) توسط چه كسي انجام شده و چرا اين را به جنبش سبز و حاميان ميرحسين موسوي نسبت ميدهند؟ گفت: تجربه ملت بزرگ ايران در طول 30 سال گذشته بسياري از اين زير و بمها را پشت سر گذاشته مانند پيش از انقلاب، اوايل انقلاب، دوران دفاع مقدس يا در اول پيروزي انقلاب كه رييس جمهوري كه نتوانست مشي نظام جمهوري اسلامي را حذف كند مردم آن را بيرون انداختند، بيشترين انحصارها را در اختيار داشت، اما به كساني چون شهيد بهشتي ميگفت كه شما انحصار طلب هستيد. بنده معتقدم اگر در كشور كسي ذرهاي عشق و علاقه به نظام و اعتقادات مردم داشته باشد، نه جرات توهين را دارد و نه ميتواند اين توهين را تحمل كند.
وي افزود: يك سري اتفاقاتي افتاد و يك افرادي تحت عنوان جريان سبز جمع شدند و در روز قدس كه ماه رمضان بود روزه خواري كردند كه بنابراين كساني كه اين حركات به نام آنها انجام ميشود بايد بيانيه و موضع بگيرند كه مثلا روزه خوري يك حركت ناهنجار اجتماعي است و بايد از اين حركت اعلام برائت كنند.
باهنر درباره شعارهايي كه غير از مرگ بر آمريكا، درباره كشورهاي ديگري گفته ميشود، اظهار كرد: پيام اصلي اينها اين است كه شعار مرگ بر آمريكا را زير سوال ببرند و معنا و مفهوم اين پيام اين است كه دشمني با آمريكا بايد رنگ ببازد و بنابراين كساني كه اين حركت به نام آنهاست بايد از اين حركات سخيف اعلام برائت كنند، در واقع آنها بايد موضع بگيرند و از اعتقادات اصولي خود دفاع كنند.
وي در ادامه ابراز عقيده كرد: سردمداران منافقين در داخل انقلاب حتي فكر نميكردند كه سرنوشت نهايي شان اين شود كه عليه مردم ايران براي صدام جاسوسي كنند. بحث ما اين است كساني كه با اين حركات هستند نميتوانند بگويند ما اين جريان را قبول داريم ولي نميتوانيم آن را كنترل كنيم. در واقع بايد بگويم نتيجه مختوم اين رفتاري كه آنها شروع كردهاند، همين است؛ توصيه ميكنم كه آنها به آغوش مردم و نظام برگردند.
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين درباره اين سوال كه در پشت تريبون مجلس شعار مرگ بر ضد ولايت فقيه ميگويند و حرفهاي ديگر ميزنند، فراكسيون اصولگرايان چه روندي را ميخواهد در پيش بگيرد؟ گفت: نبايد تريبون مجلس را محل برخورد جريانها با هم كنند، بيانيهاي هم كه درباره هتك حرمت به ساحت حضرت امام (ره) صادر شده به اتفاق آرا صادر شده است و مجلس همواره همدل حركت ميكند، اما بايد گفت نبايد تريبون مجلس به دفاع از چهرههايي تبديل شود كه زير سوال هستند.
وي درباره اتفاقاتي كه پس از انتخابات افتاد، گفت: كساني كه اين جريان به نام آنهاست بايد مديريت اين حركات را بپذيرند و اگر آن را قبول ندارند بايد اعلام برائت كنند. سردمداران اين جريان سياسي تكليفشان را با شعار نه غزه، نه لبنان و شعار جمهوري ايراني و تسري شعار مرگ بر آمريكا به بقيه كشورها با توجه به اين كه سياست خارجي ما بر محور مرگ بر آمريكاست، روشن كنند.
وي ادامه داد: ما با اشخاص نه سر دشمني داريم و نه اخوت ابدي داريم، يك سري شاخصهايي داريم اگر كسي به شعار محوري مرگ بر آمريكا و رعايت دفاع از مردم مظلوم غزه و رعايت مباني شرعي در انظار عمومي اعتقاد نداشته باشد، اعلام برائت كند.
باهنر در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر اين كه در شرايط فعلي راه حلهايي كه براي وحدت ارايه ميشود را چقدر قابل بررسي و عملي ميدانيد؟ گفت: شعار وحدت از اطراف بلند ميشود، ولي حركات ضد وحدت است؛ محدوده فضاي رسانهاي را جريانهاي افراطي اداره ميكنند، همه دنبال كشف يك سري دشمنهاي جديد بر عليه نظام هستند و آنهايي كه نقدهايي به نظام و سياستها و حتي رييس جمهور دارند به اين بهانه كه نقد ما شنيده نميشود، اين نقدها را بالا ميبرند تا جايي كه 30 سال انقلاب و مواضع حضرت امام(ره) را هم نقد ميكنند، بحثهاي گذشته ما نيز اين بوده است. بايد فضا را از دست افراطيها بيرون بياورند. ما بايد قوانين موضوعي كشور و قانون اساسي را بپذيريم و بعد از آن ميتوانيم نقدهايي را به همديگر داشته باشيم.
وي درباره مساله اپوزيسيون گفت: هر حكومتي اپوزيسيون دارد، اما اپوزيسيون يك زمان بيرون نظام و يك زمان داخل نظام است. اگر بيرون نظام باشد نظام با آن درگير ميشود و آقايان در صورتي ميتوانند نقد كنند كه اپوزيسيون داخل نظام باشد. آقاي موسوي و كروبي ظرف اين 5 ، 6 ماه گذشته رفتارهايي را نشان دادند كه ترديد و يقين ايجاد كردند و بنابراين بايد با رفتار خود اين ترديد و يقين را مشخص كنند.
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين هم چنين درباره اين كه چرا ما برخورد علني از سوي قوه قضاييه با سران فتنه نميبينيم؟ گفت: عدهاي با مظلوم نمايي به كارهايي دست ميزنند كه ميخواهند مسوولان قضايي و امنيتي نظام را عصباني كنند و دنبال اين هستند كه محبوبيت خود را تسري دهند.
وي با بيان اين كه نظام جمهوري اسلامي براساس سياستهاي راهبردي خودش حركت ميكند، اظهار كرد: اين مصلحت سازيها و ضرورت سازيها تسليم اين چيزها نميشود كه برخورد نشود. البته از يك طرف اين حرف كه كساني كه سران فتنه هستند را دستگير كنند، حرف افراطي است از طرف ديگر با توجه به اين كه كساني به دنبال مظلوم كردن خود هستند اما نظام هر مصلحتي كه تشخيص دهد در رابطه با منافع ملي و وحدت ملي آن كار را انجام ميدهد.
باهنر درباره طرح استيضاح وزير صنايع كه اخيرا مطرح شده است، گفت: در هيات دولتي كه هنوز از راي اعتمادش دو و سه ماه بيشتر نميگذرد، طرح استيضاح يك مساله انحرافي است و شايد درست نباشد. وزرا در مجلس يك سري حرفهايي زدند، سياستهاي راهبردي را مطرح كردند و تعهداتي دادهاند و مجلس نيز منتظر است كه وزرا به تعهدات خود عمل كنند. هم چنين وزرا نبايد احساس كنند كه وقتي راي اعتماد را گرفتند مجلس ديگر به آنها كاري ندارد. در واقع انتظارمان از وزراي محترم اين است كه با توجه به تعهداتي كه به مجلس دادهاند پيگيري جديتري در اين قضايا داشته باشند. احساس ميكنم آمادگي فضاي عمومي براي استيضاح وزرا وجود ندارد.
وي هم چنين درباره ليستي كه در خصوص مفسدين اقتصادي تهيه شده است، گفت: براي جرم در كشور يك سري تعاريف داريم و يك سري آيينهايي مثل آيين دادرسي داريم. در واقع تا اتهامات قطعي شود اصل به محرمانه ماندن اتهامات است. سياستهاي جمهوري اسلامي اين نيست كه هر كسي را در كشور متهم كنند، فرايند برخورد با مفاسد اقتصادي يك فرايند روشن، شفاف و با سرعت و موثر است. اگر كسي مجرم باشد بايد با آن برخورد شود.
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين با بيان اين كه 8، 9 سال از فرمان مقام معظم رهبري درباره مفاسد اقتصادي ميگذرد، گفت: برداشت من اين است كه مجموعه رفتار سه قوه مورد رضايت مقام معظم رهبري نيست.
وي درباره بازداشتها و هر گونه حركتهايي در اين شش ماه اخير گفت: در اين فضاي تند و افراطي دلسوزان نظام و انقلاب تلاش ميكنند فضا را از حالت افراطي بيرون بياورند. البته مساله خودزني، سياست نخ نما و قديمي شده است. در واقع اگر زماني قوه قضاييه و مقامات امنيتي لازم بدانند كه فردي بازداشت شود آن كار را ميكنند. اما ميخواهند كه دچار به امر سنگين ضرورت سازي نشوند. مسوولان امنيتي و سياسي مواظبت ميكنند كه وادار به حركتهاي تند نشوند.
وي هم چنين درباره منشور وحدت گفت: اين يك ضرورتي است كه مسوولان دلسوز نظام را وادار به فكر درباره يك سري موارد اجرايي و عملياتي ميكند. يكي از راههاي تحكيم وحدت جامعه نيز ملاقات و تذكرات گوناگوني است كه انجام ميشود. بنده در فراكسيون اصولگرايان، جامعه اسلامي مهندسين و گروه شش نفري و گروه هشت نفري تلاش خود را ادامه ميدهم. در واقع منشور وحدت يك پروژه تعريف شدهاي است كه در نقطهاي شروع شده و بايد در يك نقطه به نهايت برسد و همه بايد در اين باره تلاش كنند.
باهنر درباره هتك حرمتي كه به ساحت امام(ره) صورت گرفت، اظهار كرد: درباره اين موضوع دو نظر وجود داشت، يك نظر اين كه در يك محدوده بسته كسي كه عامل اين امر بود هيچ ارادتي به نظام و انقلاب و امام(ره) و رهبري و حتي بالاتر از آن مباني اسلام نداشته و اين اتفاقات نبايد در يك فضاي عمومي مطرح شود، هم چنين عدهاي نيز معتقد هستند كه اگر با اين طور مسايل برخورد قاطع در افكار عمومي وجود نداشته باشد، كساني جرات اين كار را پيدا ميكنند. در واقع كارهاي غير معقول در هر كشوري و در هر گوشهاي اتفاق ميافتد اما مهم ميزان و حجم اين كار است.
وي در ادامه تاكيد كرد: فكر ميكنم كه موسسه نشر و تنظيم آثار حضرت امام خميني(ره) بايد حضور پررنگتري در تبيين و تحليل نظريات امام داشته باشد و همچنين حضور پررنگتري در جريانات سياسي داشته باشد. در زماني هم كه هجمه اصلاح طلبان تند به خط و مشي امام(ره) صورت گرفته بود موسسه نشر و تنظيم آثار حضرت امام خميني(ره) ميتوانست در اين مساله حضور داشته باشد.
نايب رييس فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به اين سوال كه ديدگاه شما درباره مواضع آقاي هاشمي رفسنجاني بعد از انتخابات چيست؟ اظهار كرد: مواضع آقاي هاشمي در 5 و 6 سال گذشته و از دولت نهم زير و بمهاي زيادي داشته، در برخي جاها قابل نقد و در جاهاي ديگر نيز قابل تمجيد است و ما بايد قائل به تفكيك باشيم. باورهايي در موردشان اتفاق افتاده كه كساني چون هاشمي رفسنجاني كه از كياست بالايي برخوردارند بايد دقت و ملاحظه بيشتري داشته باشند. بنده در روز سالگرد تاسيس مجلس دهم آذر با ايشان تماس گرفتم و ايشان فرمودند كه من تلاش ميكنم كه كمتر صحبت كنم چون به صحبتهاي من حاشيه ميخورد.
وي افزود: در واقع الان فضايي وجود دارد كه برخي از سر دلسوزي به مسوولان هشداري ميدهند و اين دستاويزي براي خيليها ميشود كه ميخواهند سوء استفاده كنند. ايشان ميبايست توجه كرده و با دقت بيشتري انتخاب كنند و اگر ضرورت ندارد كمتر صحبت كنند.
باهنر خطاب به رسانه ملي و رسانههاي مكتوب گفت: در صحبتهاي آقايان هاشمي حرفهاي مثبت نيز زياد پيدا ميشود كه آنها را نيز بايد نشان دهيد.
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين درباره اين مطلب كه هتك حرمت به ساحت حضرت امام(ره) توسط چه كسي انجام شده و چرا اين را به جنبش سبز و حاميان ميرحسين موسوي نسبت ميدهند؟ گفت: تجربه ملت بزرگ ايران در طول 30 سال گذشته بسياري از اين زير و بمها را پشت سر گذاشته مانند پيش از انقلاب، اوايل انقلاب، دوران دفاع مقدس يا در اول پيروزي انقلاب كه رييس جمهوري كه نتوانست مشي نظام جمهوري اسلامي را حذف كند مردم آن را بيرون انداختند، بيشترين انحصارها را در اختيار داشت، اما به كساني چون شهيد بهشتي ميگفت كه شما انحصار طلب هستيد. بنده معتقدم اگر در كشور كسي ذرهاي عشق و علاقه به نظام و اعتقادات مردم داشته باشد، نه جرات توهين را دارد و نه ميتواند اين توهين را تحمل كند.
وي افزود: يك سري اتفاقاتي افتاد و يك افرادي تحت عنوان جريان سبز جمع شدند و در روز قدس كه ماه رمضان بود روزه خواري كردند كه بنابراين كساني كه اين حركات به نام آنها انجام ميشود بايد بيانيه و موضع بگيرند كه مثلا روزه خوري يك حركت ناهنجار اجتماعي است و بايد از اين حركت اعلام برائت كنند.
باهنر درباره شعارهايي كه غير از مرگ بر آمريكا، درباره كشورهاي ديگري گفته ميشود، اظهار كرد: پيام اصلي اينها اين است كه شعار مرگ بر آمريكا را زير سوال ببرند و معنا و مفهوم اين پيام اين است كه دشمني با آمريكا بايد رنگ ببازد و بنابراين كساني كه اين حركت به نام آنهاست بايد از اين حركات سخيف اعلام برائت كنند، در واقع آنها بايد موضع بگيرند و از اعتقادات اصولي خود دفاع كنند.
وي در ادامه ابراز عقيده كرد: سردمداران منافقين در داخل انقلاب حتي فكر نميكردند كه سرنوشت نهايي شان اين شود كه عليه مردم ايران براي صدام جاسوسي كنند. بحث ما اين است كساني كه با اين حركات هستند نميتوانند بگويند ما اين جريان را قبول داريم ولي نميتوانيم آن را كنترل كنيم. در واقع بايد بگويم نتيجه مختوم اين رفتاري كه آنها شروع كردهاند، همين است؛ توصيه ميكنم كه آنها به آغوش مردم و نظام برگردند.
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين درباره اين سوال كه در پشت تريبون مجلس شعار مرگ بر ضد ولايت فقيه ميگويند و حرفهاي ديگر ميزنند، فراكسيون اصولگرايان چه روندي را ميخواهد در پيش بگيرد؟ گفت: نبايد تريبون مجلس را محل برخورد جريانها با هم كنند، بيانيهاي هم كه درباره هتك حرمت به ساحت حضرت امام (ره) صادر شده به اتفاق آرا صادر شده است و مجلس همواره همدل حركت ميكند، اما بايد گفت نبايد تريبون مجلس به دفاع از چهرههايي تبديل شود كه زير سوال هستند.
وي درباره اتفاقاتي كه پس از انتخابات افتاد، گفت: كساني كه اين جريان به نام آنهاست بايد مديريت اين حركات را بپذيرند و اگر آن را قبول ندارند بايد اعلام برائت كنند. سردمداران اين جريان سياسي تكليفشان را با شعار نه غزه، نه لبنان و شعار جمهوري ايراني و تسري شعار مرگ بر آمريكا به بقيه كشورها با توجه به اين كه سياست خارجي ما بر محور مرگ بر آمريكاست، روشن كنند.
وي ادامه داد: ما با اشخاص نه سر دشمني داريم و نه اخوت ابدي داريم، يك سري شاخصهايي داريم اگر كسي به شعار محوري مرگ بر آمريكا و رعايت دفاع از مردم مظلوم غزه و رعايت مباني شرعي در انظار عمومي اعتقاد نداشته باشد، اعلام برائت كند.
باهنر در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر اين كه در شرايط فعلي راه حلهايي كه براي وحدت ارايه ميشود را چقدر قابل بررسي و عملي ميدانيد؟ گفت: شعار وحدت از اطراف بلند ميشود، ولي حركات ضد وحدت است؛ محدوده فضاي رسانهاي را جريانهاي افراطي اداره ميكنند، همه دنبال كشف يك سري دشمنهاي جديد بر عليه نظام هستند و آنهايي كه نقدهايي به نظام و سياستها و حتي رييس جمهور دارند به اين بهانه كه نقد ما شنيده نميشود، اين نقدها را بالا ميبرند تا جايي كه 30 سال انقلاب و مواضع حضرت امام(ره) را هم نقد ميكنند، بحثهاي گذشته ما نيز اين بوده است. بايد فضا را از دست افراطيها بيرون بياورند. ما بايد قوانين موضوعي كشور و قانون اساسي را بپذيريم و بعد از آن ميتوانيم نقدهايي را به همديگر داشته باشيم.
وي درباره مساله اپوزيسيون گفت: هر حكومتي اپوزيسيون دارد، اما اپوزيسيون يك زمان بيرون نظام و يك زمان داخل نظام است. اگر بيرون نظام باشد نظام با آن درگير ميشود و آقايان در صورتي ميتوانند نقد كنند كه اپوزيسيون داخل نظام باشد. آقاي موسوي و كروبي ظرف اين 5 ، 6 ماه گذشته رفتارهايي را نشان دادند كه ترديد و يقين ايجاد كردند و بنابراين بايد با رفتار خود اين ترديد و يقين را مشخص كنند.
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين هم چنين درباره اين كه چرا ما برخورد علني از سوي قوه قضاييه با سران فتنه نميبينيم؟ گفت: عدهاي با مظلوم نمايي به كارهايي دست ميزنند كه ميخواهند مسوولان قضايي و امنيتي نظام را عصباني كنند و دنبال اين هستند كه محبوبيت خود را تسري دهند.
وي با بيان اين كه نظام جمهوري اسلامي براساس سياستهاي راهبردي خودش حركت ميكند، اظهار كرد: اين مصلحت سازيها و ضرورت سازيها تسليم اين چيزها نميشود كه برخورد نشود. البته از يك طرف اين حرف كه كساني كه سران فتنه هستند را دستگير كنند، حرف افراطي است از طرف ديگر با توجه به اين كه كساني به دنبال مظلوم كردن خود هستند اما نظام هر مصلحتي كه تشخيص دهد در رابطه با منافع ملي و وحدت ملي آن كار را انجام ميدهد.
باهنر درباره طرح استيضاح وزير صنايع كه اخيرا مطرح شده است، گفت: در هيات دولتي كه هنوز از راي اعتمادش دو و سه ماه بيشتر نميگذرد، طرح استيضاح يك مساله انحرافي است و شايد درست نباشد. وزرا در مجلس يك سري حرفهايي زدند، سياستهاي راهبردي را مطرح كردند و تعهداتي دادهاند و مجلس نيز منتظر است كه وزرا به تعهدات خود عمل كنند. هم چنين وزرا نبايد احساس كنند كه وقتي راي اعتماد را گرفتند مجلس ديگر به آنها كاري ندارد. در واقع انتظارمان از وزراي محترم اين است كه با توجه به تعهداتي كه به مجلس دادهاند پيگيري جديتري در اين قضايا داشته باشند. احساس ميكنم آمادگي فضاي عمومي براي استيضاح وزرا وجود ندارد.
وي هم چنين درباره ليستي كه در خصوص مفسدين اقتصادي تهيه شده است، گفت: براي جرم در كشور يك سري تعاريف داريم و يك سري آيينهايي مثل آيين دادرسي داريم. در واقع تا اتهامات قطعي شود اصل به محرمانه ماندن اتهامات است. سياستهاي جمهوري اسلامي اين نيست كه هر كسي را در كشور متهم كنند، فرايند برخورد با مفاسد اقتصادي يك فرايند روشن، شفاف و با سرعت و موثر است. اگر كسي مجرم باشد بايد با آن برخورد شود.
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين با بيان اين كه 8، 9 سال از فرمان مقام معظم رهبري درباره مفاسد اقتصادي ميگذرد، گفت: برداشت من اين است كه مجموعه رفتار سه قوه مورد رضايت مقام معظم رهبري نيست.
وي درباره بازداشتها و هر گونه حركتهايي در اين شش ماه اخير گفت: در اين فضاي تند و افراطي دلسوزان نظام و انقلاب تلاش ميكنند فضا را از حالت افراطي بيرون بياورند. البته مساله خودزني، سياست نخ نما و قديمي شده است. در واقع اگر زماني قوه قضاييه و مقامات امنيتي لازم بدانند كه فردي بازداشت شود آن كار را ميكنند. اما ميخواهند كه دچار به امر سنگين ضرورت سازي نشوند. مسوولان امنيتي و سياسي مواظبت ميكنند كه وادار به حركتهاي تند نشوند.
وي هم چنين درباره منشور وحدت گفت: اين يك ضرورتي است كه مسوولان دلسوز نظام را وادار به فكر درباره يك سري موارد اجرايي و عملياتي ميكند. يكي از راههاي تحكيم وحدت جامعه نيز ملاقات و تذكرات گوناگوني است كه انجام ميشود. بنده در فراكسيون اصولگرايان، جامعه اسلامي مهندسين و گروه شش نفري و گروه هشت نفري تلاش خود را ادامه ميدهم. در واقع منشور وحدت يك پروژه تعريف شدهاي است كه در نقطهاي شروع شده و بايد در يك نقطه به نهايت برسد و همه بايد در اين باره تلاش كنند.
0 نظرهای شما:
Post a Comment