وزيراطلاعات :
سران فتنه عددي نيستند
وزیر اطلاعات با بیان اینکه سران فتنه عددی نیستند، خواستار شناخت مدیران داخلی و خارجی فتنه شد وگفت: در منزل یکی از سران رده اول فتنه، جزوه بسیار تکاندهندهای به دست آمد که در آن طرح براندازی دین از ایران، پیش از انتخابات تاکنون ترسیم شده بود.
روزنامه سیاست روز- حجتالاسلام حیدر مصلحی در سلسلههای نشستهای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی حوزه علمیه قم در مدرسه فیضیه قم با بیان اینکه جریان فتنه از ابتدای انقلاب تاکنون جریانی واحد با مدیریتی واحد بوده است، افرادی که به عنوان سران فتنه مطرح هستند را عددی ندانست و بر شناخت مدیران داخلی و خارجی فتنه تأکید کرد. وی با اشاره به سابقه بیست ساله فتنه در برخی از سران، اظهار داشت: از منزل یکی از سران رده اول فتنه که در واقع اتاق فکر آنان بود، جزوه بسیار تکاندهندهای به دست آمد که در آن طرح براندازی دین از ایران، پیش از انتخابات تاکنون ترسیم شده بود.
مصلحی با بیان اینکه سران فتنه در این طرح میخواستند از حوزههای علمیه، مراجع و شخصیتهای علمی به عنوان ابزار برای رسیدن به اهدافشان استفاده کنند، گفت: این جزوه از دفتر علیرضا بهشتی به دست آمد و پس از اینکه برای مطالعه و بررسی در اختیار یکی از بزرگان قرار گرفت، تدوین کنندگان آن مشخص شدند. وی ادامه داد: پس از بررسی جزوه مشخص شد که ادبیات آن ادبیات حزب توده است که البته جزوه برای بررسی بیشتر در اختیار برخی نیروهای وزارت اطلاعات که درباره حزب توده فعالیت میکنند، قرار گرفت و این موضوع ثابت شد.
مصلحی به نقش کمونیستها، تودهایها و انجمن حجتیه در جریان فتنه اشاره کرد و با بیان اینکه از سوی فتنهگران ظلم بزرگی به نظام شد، گفت:اگرچه بسیاری از حرکتهایی که باید پشت سر گذاشته میشد به سبب این مباحث عقب افتاد و در مباحث منطقهای و بینالمللی لطمه بزرگی خوردیم، اما با مدیریت رهبر معظم انقلاب در مهار فتنه، به وضعیت بهتری رسیدهایم. وی با بیان اینکه امروز اقتدار جمهوری اسلامی ایران در دنیا بینظیر است، سفر رییسجمهور به لبنان و مذاکرات آقای جلیلی درباره مسأله هستهای را از اقتدار کشور دانست و گفت: اقتدار جمهوری اسلامی ایران با مدیریت رهبر معظم انقلاب در مهار فتنه رقم خورد و این اقتدار برای دنیا پیام سنگینی داشت.
وزیراطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود به جنگ نرم و جهاد نرم اشاره کرد و با بیان اینکه برخی که در جهاد اکبر دچار مشکل بودند در فتنه 88 تحتتأثیر جنگ نرم و مؤلفههای آن قرار گرفتند به مقایسه جنگ نرم و جنگ سخت پرداخت و گفت:هنر اندیشیدن، گفتن، شنیدن، نوشتن، یادگیری واعتمادسازی در جنگ نرم و جهاد نرم وجود دارد، اما حرف نخست را در جنگ سخت، رشادت و سینهچاکی در برابر دشمن میزند. وی با اشاره به اهداف پدیده جنگ نرم در جمهوری اسلامی، ایجاد نارضایتیهای تعمدی عمومی با القای وضعیت نامناسب اقتصادی، به وجود آوردن نهادهای مدنی غیردولتی همسو با خود، استفاده از عملیات گسترده روانی و رسانهای از روشهای مختلف و ناکارآمد جلوه دادن دستگاههای اداری کشور در انجام امور مردم از جمله این اهداف دانست.
مصلحی خاطرنشان کرد: غربیها در بحث جنگ نرم به دنبال تغییر بنیادی باورها، الگوهای رفتاری، نگرش و سبک زندگی مردم کشورهای اسلامی هستند؛ چراکه میدانند زمانی که گسستهای فرهنگی در جهان اسلام شکل گیرد، جلوههایی از افول مقاومت در آنها ایجاد میشود. وی با بیان اینکه دشمنان با ایجاد تفرقه درصدد تجزیه سیاسی، ایدئولوژیک، فرهنگی و استراتژیک کشورهای اسلامی هستند، گفت: امروز در حالی شاهد انتظار جهان اسلام از انقلاب اسلامی هستیم که بسیاری از سران کشورهای اسلامی در خواب غفلت به سر میبرند. وزیر اطلاعات با اشاره به استفاده از الگوی شبیخون فرهنگی و ارسال پیامها، فیلمها و تصاویر مستهجن و تحریک کننده از سوی غرب، ابراز داشت: استکبار تلاش میکند با استفاده از مفاهیم و واژههای عصر رنسانس مانند سکولاریسم، عقلانیت، آزادی بی حد و حصر، نقد سنتگرایی و پرداختن به امور دنیا، زمینههای واکنش اپوزیسیون و وابستگان به خود را فراهم کند.
وی با بیان اینکه ماهیت جنگ نرم با جنگ سخت یکی است و هر دو نابودی جمهوری اسلامی ایران را دنبال میکنند، استفاده از نیرو و امکانات یک جامعه علیه خودش، القای غیر صلحآمیز بودن فناوری هستهای، سرمایهگذاری و ایجاد رسانههای دیداری، شنیداری و شبکههای تبلیغاتی برای القای چهره سیاه از جمهوری اسلامی، ایجاد فضای رسانهای درباره دخالت ایران در عراق و لبنان به عنوان حامی تروریست، سازماندهی موضوعاتی درباره حقوق بشر، راهاندازی سایتهای اینترنتی برای اجرای جنگ رسانهای، سوء استفاده از اجرای برخی طرحها مانند امنیت اجتماعی و ایجاد تقابل بینسران کشور و ترویج اسلامهراسی در کشورهای غربی را از جمله نقشههای آمریکا برای عملیاتی کردن جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی ایران برشمرد.
مصلحی در بخش دیگری از سخنان خود به مقوله هدفمندکردن یارانهها اشاره کرد و با بیان اینکه در سند چشمانداز بیست ساله جمهوری اسلامی بر طرح هدفمندی یارانهها تصریح شده است، گفت: هرچند این طرح در برنامه سوم و چهارم توسعه مطرح بود، اما کسی جرأت نکرد آن را اجرا کنند. وی خاطرنشان کرد: اجرای طرح هدفمندی یارانهها شجاعتی میخواست که منشأ این شجاعت در مرحله اول مقام معظم رهبری و پس از ایشان، دولت نهم و دهم بود که به میدان آمد با توجه به تمام اظهارنظرهای منفی در این زمینه، براساس خواسته رهبر معظمانقلاب دست به جراحی بزرگ اقتصادی کشور زد.
وزیر اطلاعات با بیان اینکه از زمان تصویب قانون هدفمند کردن یارانهها، هر شب ستادی به این نام برگزار میشود و تا ساعت 11 ادامه دارد، گفت: در این جلسات تمام موضوعات مهم با کار کارشناسی دقیق مورد بررسی قرار میگیرد و به سبب حضور مردم در اجرای این طرح، جامعه در آرامش به سر میبرد.
0 نظرهای شما:
Post a Comment