قدرت ايران فراتر از آن است كه بتوان به آن حمله نظامي كرد


مامور بلندپايه سابق سيا:

قدرت ايران فراتر از آن است كه بتوان به آن حمله نظامي كرد



خبرگزاري فارس: رابرت بائر مامور بلندپايه سابق سيا با اشاره به عدم امكان پاسخ مثبت به درخواست اسراييل براي حمله آمريكا به ايران، گفت: سپاه ايران از وجود افراد پرانگيزه و توانمندي بهره مي‌برد كه از نظر توان رزمي و تحليل سياسي، در سطح بالايي در خاورميانه قرار دارند.
به گزارش خبرگزاري فارس ، رابرت بائر (Robert Baer) مامور بلندمرتبه سابق سيا و نويسنده كتاب "نحوه برخورد با ايران؛ ابر‌قدرت جديد " در مصاحبه با خبرگزاري اينترسرويس‌پرس (IPS) گفت: اسراييل اوباما را دائماً تحت فشار قرار مي‌دهد تا به ايران و تجهيزات هسته‌اي آن حمله نظامي كند؛ اين در حالي است كه قدرت ايران فراتر از آن است كه بتوان به آن حمله نظامي كرد. وي در پاسخ به اين سوال كه بعد از حمله اسراييل به جنوب لبنان و غزه، آيا نوبت حمله به ايران نرسيده است؟ گفت: اين كار امكان‌پذير نيست چرا كه در صورت حمله اسراييل به ايران، پاسخ ايران مانند پاسخ حماس نبوده و در سطح محلي نيز محدود نخواهد شد و به سطح بين‌المللي كشيده خواهد شد. بائر در ادامه به تجربيات نظامي ايران به ويژه در جنگ با عراق اشاره كرد و گفت: اگر به وب‌سايت سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران مراجعه كنيد مي‌بينيد كه آنها از جنگ با عراق، درس‌هاي زيادي آموخته‌اند و توان نظاميشان، در جنگ‌هاي نامتقارن و نامنظم بسيار بالا رفته است. در حال حاضر، سپاه پاسداران از وجود افراد توانمندي بهره مي‌برد كه از نظر توان رزمي و تحليل سياسي در سطح بسيار بالايي در خاورميانه برخوردارند.
* دنيس راس مشاور ارشد اوباما يك يهودي سينه‌چاك اسراييل است
اين مامور مخفي بلندپايه سابق سيا با اشاره به نفوذ ايران در منطقه خاطرنشان كرد: حتي بوش رييس‌جمهور پيشين آمريكا نيز اين مطلب را درك كرده بود كه ميان ايران و ايالات متحده در منطقه خاور‌ميانه موازنه قدرت برقرار است و به همين دليل، پيشنهاد اسراييل مبني بر حمله به ايران را وتو كرد. وي حمله نظامي به ايران را كاملاً بي‌ثمر دانست و افزود: حمله به تجهيزات نظامي ايران، هيچ نتيجه‌اي نخواهد داشت. ايران همچنان در منطقه به حضور خود ادامه خواهد داد و حمله نظامي، بر قدرت ايران خواهد افزود و واكنش‌هاي ايران را خطرناك‌تر خواهد كرد. خبرنگار اينترپرس‌سرويس با اشاره به در‌خواست‌هاي مكرر اوباما براي مذاكره با رهبران ايران و شعار تغيير در سياست خارجي ايالات متحده، از بائر اين سوال پرسيد كه تعيين دنيس راس به عنوان مشاور ارشد اوباما در مسائل مربوط به ايران چه تاثيري بر آينده اين روابط خواهد گذاشت؟ بائر در پاسخ به اين سوال، با اشاره به خوش‌خدمتي راس براي اسراييل اظهار داشت: اسراييل از اين بابت بسيار خوشحال است. راس يك يهودي است و بارها وفاداري خود را به اسراييل ثابت كرده است. اگر مذاكراتي با ايران صورت بگيرد اسراييل مطمئن خواهد بود كه راس به آن‌ها خيانت نخواهد كرد و تمامي اطلاعات را در اختيارشان قرار خواهد داد. اگر اوباما شخص ديگري را تعيين مي‌كرد كه براي اسراييل ناشناخته بود، آن‌ها بلافاصله وي را از ميدان به در مي‌كردند. بائر در پاسخ به اين سوال كه چگونه ممكن است شخصيتي مانند راس كه در طول دهه‌هاي گذشته مواضع خصمانه‌اي را در خاورميانه به ويژه عليه ايران اتخاذ كرده، بتواند شعار تغيير در سياست‌هاي خارجه ايالات متحده را تحقق ببخشد، گفت: اوباما نياز به حمايت سياسي حزب دموكرات دارد. وي نمي‌تواند افراد ناآزموده‌اي را انتخاب كند كه مورد قبول حزب دموكرات نباشند. به علاوه اگر قرار باشد گفتگويي با ايران صورت بگيرد، افراد تعيين شده بايد مورد تاييد اسراييل نيز باشند.
* سابقه نداشته ابرقدرتي مثل آمريكا بازيچه كشور كوچكي مثل اسراييل شود
وي با اشاره به سرسپردگي مقامات آمريكايي به اسراييل اظهار داشت: هيچ‌كس در آمريكا نمي‌تواند بدون اجازه اسراييل در مورد خاور‌ميانه سخني بگويد. هرگز در طول تاريخ سابقه نداشته كه ابرقدرتي مانند آمريكا اينگونه بازيچه كشور كوچكي مانند اسراييل بشود. بائر تصريح كرد كه قرار بوده كه وي كتابي در مورد اسراييل بنويسد و حقايقي را در آن منعكس كند اما هيچ ناشري در آمريكا حاضر به چاپ آن نشده است. اين مامور بلندپايه سابق سيا در پاسخ به اين سوال كه آيا حمله اخير اسراييل به غزه، حماس را كاملاً نابود كرده است؟ گفت: حماس يك سازمان نيست بلكه يك آرمان است. اسراييل با كشتار مردم غزه، آواره كردن آن‌ها و زنداني كردن هزاران نفر، نمي‌تواند اين آرمان را از بين ببرد. حماس روز به روز در حال قوي‌تر شدن است. رابرت بائر در پاسخ به سوالي در مورد ويژگي‌هاي نظامي و رفتار سياسي حماس و حزب‌الله، قدرت نظامي فوق‌العاده اين حزب لبناني را ياد‌آور شد و خاط‌رنشان كرد: حزب‌الله از شبكه فيبر نوري استفاده مي‌كند كه در جهان بي‌نظير است. هيچ‌كس نمي‌تواند به اين شبكه نفوذ كند. اين نشان دهنده توان بالاي نظامي-استراتژيك حزب‌الله است. وي با اشاره به ويژگي‌هاي دبيركل حزب‌الله، تصريح كرد: سيد حسن نصرالله، تعريف جديدي از سياست اسلامي را مطرح كرده است. وي خواستار همپيماني با مسيحيان شده، در حالي كه بن‌لادن به دنبال كشتن آن‌ها بود.

0 نظرهای شما: