جايگاه كيفيت تجهيزات شبكه همراه اول*

جايگاه كيفيت تجهيزات شبكه همراه اول*
معاون ارتباطات سيار تاكيد كرد:
كيفيت تجهيزات وارداتي شبكه در سطح اروپا
از جايگاه مناسبي برخوردار است
1388/10/13 01-03-2010 07:49:26 خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات
معاون فني و مهندسي شركت ارتباطات سيار ايران معتقد است كه تجهيزات مرتبط با شبكه اين شركت عمدتا از نوكيا، اريكسون و زيمنس تهيه مي‌شود و مي‌توان گفت كيفيت تجهيزات در اين زمينه در سطح اروپا از جايگاه مناسبي برخوردار است.
سيدحسن رضوي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: نوكيا از كشور فنلاند، اريكسون از سوئد و شركت زيمنس، آلماني است و تجهيزات مرتبط با شبكه شركت ارتباطات سيار ايران از اين توليدكنندگان وارد مي‌شود.
وي ادامه داد: ما در شبكه‌مان بويژه در تهران از توليدات نوكيا و اريكسون استفاده مي‌كنيم، به‌عنوان مثال تجهيزات راديويي از اريكسون تامين مي‌شود.
رضوي در بخش ديگري از سخنان خود تصريح كرد: مشكلات ما با شهروندان براي نصب BTS در خيلي جاها به نتيجه رسيد و موفق به نصب آنتن‌هاي BTS شديم اما در برخي جاها از جمله گيشا، هنوز شهروندان از نصب اين آنتن‌ها ممانعت مي‌كنند كه بايد در اين زمينه بايد فرهنگ‌سازي لازم صورت بگيرد.
معاون فني و مهندسي شركت ارتباطات سيار ايران گفت: بايد فرهنگ‌سازي و آگاهي‌رساني لازم در اين زمينه صورت بگيرد و مردم نگراني‌ از نصب تجهيزات و خطرات آن نداشته باشند. ما تجهيزات لازم را براي اين كار داريم و استانداردهاي تجهيزات ما با استانداردهاي جهاني قابل قياس است.
به گزارش ايسنا معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار ايران هم تاكيد كرده است كه اين شركت در خريد تجهيزات با آينده‌نگري عمل مي‌كند.
معاون نظارت و مديريت شبكه همراه اول با بيان اينكه تجهيزاتي كه در شبكه داريم و مورد استفاده قرار مي‌گيرد، به سال‌هاي 75 و 76 مربوط است، گفت: اينگونه تجهيزات را بايد تعويض كنيم زيرا قديمي است و بايد براي كاربرد جهت ارائه سرويس‌هاي جديد تعويض شوند.
طبق گفته غالب حريري در حال حاضر گروه‌هاي طراحي كه مي‌خواهند تجهيزات جديد را خريداري كنند بايد تا جايي كه امكان دارد تجهيزات مطابق با تكنولوژي روز خريداري كنند و مطالعات لازم و كارهاي تحقيقاتي مورد نياز را انجام دهند تا تجهيزات خريداري شده در صورت جهش فن‌آوري تلفن همراه كشور از نسل دوم به نسل سوم با مشكل مواجه نشود و امكانات اوليه براي استفاده از تلفن‌هاي نسل سوم را داشته باشيم.
معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار ايران تاكيد كرده است براي ورود به تكنولوژي 3G بايد ساختار شبكه را طوري طراحي كنيم كه به جابه‌جايي يا تعويض تجهيزات نياز نداشته باشيم و امكانات اوليه هم براي ورود به نسل سوم تلفن همراه وجود داشته باشد.

0 نظرهای شما: