وزير آموزشوپرورش در گفتوگوي اختصاصي با ايلنا:
روحانيون دروس اصلي تدوين شده براساس
مباحث قرآني را در مدارس تدريس ميكنند
به دنبال تدوين ساختاري براي حضور دائمي روحانيون در مدارس هستيم/در آينده درسهاي اساسي دانشآموزان را با محوريت مباحث قرآني زير نظر روحانيون در مدارس تقويت ميكنيم/تا امروز نقطهضعف اين نهاد بهرهنبردن از روحانيون بود.
ايلنا:- وزير آموزشوپرورش گفت:معلماني كه در حال حاضر در مدارس هستند، از فيلترها و گزينشهاي بسياري رد ميشوند كه در ميان آنها نيز ما حتي به صورت انگشتشمار داريم كه نميتوانند ماموريتهاي خود را در مدارس اجرا كنند.
با اين توصيف قطعا حضور روحانيون در مدارس، تحول بزرگ و شگرفي در آموزش و پرورش خواهد بود و ميتواند نقايصي را كه در حوزه تعليم و تربيت وجود داشته را حل كند.
به گزارش خبرنگار ايلنا، حميدرضا حاجيبابايي وزير آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار ايلنا در پاسخ به اين سئوال كه جايگاه روحانيت در مدارس به چه نحوي است و رويكرد كلي آموزش و پرورش در اين رابطه چيست؟، گفت: از نظر ما حوزههاي علميه ميتوانند بهترين نقش را از نظر تربيتي در مدارس ايفا كنند كه چه بسا هيچ قشر و نهادي نتواند اين چنين در ميان دانشآموزان تاثيرگذار باشد. وي با اشاره به اينكه سابقه ارتباط و فعاليتهاي مشترك ميان حوزههاي علميه و آموزش و پرورش سابقه طولاني دارد گفت: ما بايد بتوانيم اين ارتباط را به شكل مستحكم و منظم داشته باشيم چرا كه تا امروز نقطه ضعف در ميان فعاليتهاي آموزش و پرورش و حوزههاي علميه نبود ساختار و برنامه منظمي براي اجراي اين فعاليتها بوده است.
حاجيبابايي افزود: در حال حاضر به ستاد همكاريهاي حوزههاي علميه و آموزش و پرورش به دنبال تدوين ساختاري براي حضور ثابت و دائمي روحانيون در مدارس است كه قطعا اين امر ميتواند باعث افزايش بهرهوريهاي آموزشي و تربيتي در مدارس شود. وي در رابطه با انتقاداتي كه در رابطه با اين طرح ميشود، گفت: معلماني كه در حال حاضر در مدارس هستند، از فيلترها و گزينشهاي بسياري رد ميشوند كه در ميان آنها نيز ما حتي به صورت انگشتشمار داريم كه نميتوانند ماموريتهاي خود را در مدارس اجرا كنند.
با اين توصيف قطعا حضور روحانيون در مدارس، تحول بزرگ و شگرفي در آموزش و پرورش خواهد بود و ميتواند نقايصي را كه در حوزه تعليم و تربيت وجود داشته را حل كند. وي در پاسخ به اين سئوال كه با توجه به مشكلات و وضعيت نابسمان نيروي انساني در آموزش و پرورش چطور براي حضور روحانيون در مدارس از نظر نيروي انساني چارهانديشي شده است، گفت: ما به دنبال اين نيستيم كه روحانيون را همچون معلمان در مدارس استخدام كنيم بلكه سابقه نشان داده است كه روحانيون با توجه به ابعاد شخصيتي خود چشمداشت زيادي به مسائل مالي ندارند و بعد اخلاقي و انساني آموزش به شكلي آنها را جذب آموزش و پرورش ميكند و اين مسئلهاي است كه در حال حاضر در ستاد همكاريهاي آموزش و پرورش نسبت به آن برنامهريزي ميشود و قطعا در آينده به نتايجي در اين رابطه خواهيم رسيد.
وي تاكيد كرد: سعي داريم در آينده درسهاي اساسي دانشآموزان را با محوريت مباحث قرآني زير نظر روحانيون در مدارس تقويت كنيم و خروجي مدارسمان دانشآموزاني شوند كه از حضور روحانيون در مدارس بهره جستهاند و از نظر تربيتي بتوانند نيروهاي مناسبي براي نظام جمهوري اسلامي باشند.
1389/8/4 - 12:30 کد خبر : 157732
1389/8/4 - 12:30 کد خبر : 157732
0 نظرهای شما:
Post a Comment