دغلكاري آمريكايي‌ها بي‌اعتمادي ما را به آنها افزايش داد

لاريجاني در مجلس ارمنستان:


دغلكاري آمريكايي‌ها بي‌اعتمادي ما را

به آنها افزايش داد


خبرگزاري فارس: رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه تصور همگان اين بود كه بيانيه تهران مورد استقبال واقع شود، تصريح كرد: متاسفانه آمريكايي‌ها بار ديگر دغلكاري كرده و بر ميزان بي‌اعتمادي ما افزودند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به ارمنستان، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي كه به ايروان سفر كرده، در ديدار هيئت پارلماني كشورمان با هيئت پارلماني ارمنستان اظهار داشت: برخي كشورها دنبال ايجاد صلح و امنيت پايدار در منطقه نيستند و با ايجاد مزاحمت و فروش سلاح دنبال منافع خود هستند. وي با اشاره به آشفتگي امروز منطقه افزود: اخيرا همان كشورها ميلياردها دلار به برخي كشورهاي منطقه سلاح فروختند و اين حاوي اين پيام است كه آنها دنبال ايجاد ناامني براي تامين منافع خود هستند.

رئيس مجلس شوراي اسلامي به موضوع هسته‌اي كشورمان هم اشاره كرد و گفت: پس از آنكه تركيه و برزيل به درخواست اوباما وارد مذاكرات هسته‌اي ايران شدند، با وجود ترديدي كه در پيشنهاد اوباما داشتيم به ترك‌ها و برزيلي‌ها احترام گذاشته و همكاري تنگاتنگي در مذاكرات ايجاد شد و به نتايج خوبي هم رسيديم. لاريجاني ادامه داد: تصور همگان اين بود كه از بيانيه تهران استقبال شود زيرا خود آنها چنين پيشنهادي داده بودند اما متاسفانه آمريكايي‌ها بار ديگر دغلكاري كرده و بر ميزان بي‌اعتمادي ما افزودند. وي خاطرنشان كرد: البته شايد آنها تصور مي‌كردند كه مي‌توانند با دغلكاري مانع فعاليت هسته‌اي ما شوند اما بايد بدانند رفتار آنها تاثيري در اراده ايران ندارد.

رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: ما به شكل اصولي و در چارچوب آژانس انرژي اتمي اهداف صلح‌آميز خود را پيگيري مي‌كنيم و به هيچ وجه در مقابل زياده‌خواهي غرب كوتاه نخواهيم آمد. لاريجاني در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه در سفر رئيس مجلس ارمنستان به تهران موضوعات زيادي در زمينه روابط بين دو کشور مطرح شد، اين سفر را کليد روابط اقتصادي و سياسي ميان دو کشور خواند. وي افزود: همکاري هاي بين دو کشور بايد در زمينه اقتصادي افزايش پيدا کند و راهبرد ما نيز در توسعه همکاري هاي پايدار با همسايگان و ايجاد آرامش در منطقه است. رئيس مجلس با تاکيد بر اينکه مناسبات در منطقه از طريق گفتگو حل مي شود، افزود: ظرفيت هاي خوبي ميان دو کشور وجود دارد که بايد فعال شود که از اين ميان نيز برخي اقدامات انجام شده و درزمينه هاي ديگر نيز بايد ظرفيت هاي جديد فعال شود. لاريجاني تاکيد کرد: در زمينه هاي اقتصادي همکاري هاي زيادي ميان دو کشور تعريف شده است و خط راه آهن و خط انتقال فرآورده هاي نفتي نيز دو پروژه مهمي هستند که مي توانند محقق شوند. وي با بيان اينكه ارمنستان از ظرفيت هاي خوبي برخوردار است و بايد روي برخي از پروژه ها تمرکز کنيم تا اهداف آنها محقق شود، ادامه داد: مجلس جمهوري اسلامي ايران با فعال کردن کميسيون هاي مختلف زمينه همکاري ميان دو کشور را گسترش مي دهد و اميدواريم که همکاري هاي مهم و راهبردي و گفتگوهايي عملي بين دو کشور انجام شود. هوويك آبراهاميان رئيس مجلس ارمنستان هم در اين نشست با تاييد گفته‌هاي همتاي ايراني خود مبني بر لزوم تلاش كشورهاي منطقه براي حل مشكلات، اظهار داشت: ما در منطقه در موضوع قره‌باغ با آذربايجان و تركيه مشكل داريم اما معتقديم اين مسائل از طريق تعامل و مذاكره قابل حل است. وي در پايان از مواضع متعادل جمهوري اسلامي ايران در موضوع قره‌باغ تقدير كرد.

0 نظرهای شما: