مريم بهروزي در گفت‌وگو با ايسنا:

مريم بهروزي در گفت‌وگو با ايسنا:
تداوم مناظرات به شفاف‌سازي كمك مي‌كند
كارگروهي براي برون‌رفت از شرايط فعلي تشكيل شود



1388/08/23 11-14-2009 09:54:41
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: سياسي
دبير كل جامعه زينب(س) گفت: از آنجا كه دشمنان سعي دارند ايران را يك حكومت استبدادي ديني به دنيا معرفي كنند، پخش مناظره‌هايي در جهت ايجاد روشنگري مي‌تواند كشورمان را از چنين مواضع تهمت و افتراهايي مبرا كند
مريم بهروزي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، درباره تداوم استفاده از روش مناظره در سطوح گوناگون براي بيان نظرات و ديدگاه‌هاي موجود در جامعه با تاكيد بر اين كه بايد نظرات مختلف در زمينه‌هاي گوناگون در معرض افكار عمومي گذاشته شود تا مردم خود به قضاوت بپردازند، اظهار كرد: صدا و سيما بايد در اين راستا ميدان و فضايي را براي بيان نظرات و طرح ديدگاه‌هاي متعدد فراهم كند.
وي با بيان اين كه اتخاذ چنين روندي مي‌تواند باعث برملا ساختن تبليغات سوء دشمنان شود، تاكيد كرد كه مناظره‌ها در سطوح مديريتي بايد ادامه داشته باشد.
بهروزي هم‌چنين نقش دانشگاه‌ها و تريبون‌هاي عمومي به ويژه صدا و سيما را حائز اهميت دانست و اظهار كرد: البته ما هيچ وقت قبول نداريم اغتشاش‌گران، ضدانقلاب‌ها و كساني كه با بيگانگان همراه هستند، نظرات خود را در رسانه ملي مطرح كنند؛ اما لازم است تمامي افراد و جريان‌هايي كه در داخل نظام و خانواده انقلاب اسلامي هستند، هر چند سليقه‌هاي سياسي متفاوتي داشته باشند، براي بيان نظرات و ديدگاه‌هاي خود ميداني بيابند.
اين فعال سياسي هم‌چنين در واكنش به اين اظهار نظر كه هم‌اكنون جامعه ظرفيت مناسب را براي ادامه‌يافتن مناظرات ندارد، گفت: در زمان پخش مناظره‌هاي انتخاباتي بايد چنين فكري حائز اهميت قلمداد مي‌شد، اما به هر حال اين اتفاق در فضاي سياسي افتاد و خساراتي هم به دنبال داشت، اما ادامه يافتن مناظره‌ها در سطوح مديريتي در حال حاضر باعث ايجاد خسارات نخواهد شد، بلكه به شفاف‌سازي در زمينه‌هاي مختلف كمك مي‌كند.
بهروزي در ادامه با تاكيد بر اين كه لازم است عدالت در اين گونه مناظره‌ها مورد توجه قرار گيرد، گفت: نبايد اين طور باشد كه افرادي تنها از يك جناح خاص بتوانند نظراتشان را در صدا و سيما مطرح كنند.
وي در ادامه به بيان ويژگي‌هاي يك مناظره مطلوب پرداخت و اظهار كرد: مجري يك مناظره نبايد گرايش خاصي داشته باشد بلكه بايد اصل بي‌طرفي را كاملا رعايت كند.
دبير كل جامعه زينب (س) هم‌چنين اظهار كرد: بايد صدا و سيما از خود تشكل‌ها و صاحب‌نظران احزاب و گروه‌ها بخواهد فرد مورد نظرشان را براي حضور در يك جلسه مناظره معرفي كنند.
بهروزي در ادامه اين گفت‌وگو تشكيل كارگروهي براي برون‌رفت از شرايط فعلي را پيشنهاد و اظهار كرد: اين كارگروه براي تصميم‌گيري در جهت انجام ملاقات‌ها، مذاكرات و نزديك‌كردن نظرات به همديگر مي‌تواند مثمر ثمر باشد.
وي با بيان اين كه افراد چنين كارگروهي را مي‌توانند شخصيت‌هايي دلسوز و مورد اعتماد فضاي سياسي تشكيل دهند، گفت: ملاقات و مذاكره با شخصيت‌هاي صاحب‌نظر و كساني كه در جريان انتخابات رياست‌جمهوري دهم دل‌نگراني‌ها و نارضايتي هايي داشته‌اند، مي‌تواند در مسير برون‌رفت از شرايط فعلي مفيد باشد.


0 نظرهای شما: