توقف پروژه در بخشداري

توقف پروژه در بخشداري
تعيين تكليف نخستين هتل 7 ستاره ايران
به مرداد موكول شد
خبرگزاري فارس: در حالي‌كه از زمان كلنگ‌زني پروژه احداث نخستين هتل 7 ستاره ايران 3 سال گذشته و هنوز آجري روي آجري قرار نگرفته است تعيين تكليف درباره اين پروژه به مردادماه موكول شد.

رحمت عباس‌نژاد، مدير كل ميراث فرهنگي و گردشگري استان مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس درباره پروژه احداث نخستين هتل 7 ستاره كشور (سماموس) اظهار داشت: سرمايه‌گذار هتل سماموس در منطقه گردشگري سفيدتمشك رامسر بنابر تشريفات قانوني و اخذ استعلام‌ها و تأييد نقشه‌هاي معماري در كميته تخصصي بررسي نقشه‌هاي معماري در سال 85 موفق به اخذ پروانه ساختماني هتل 5 ستاره شد اما متقاضي تقاضاي واگذاري 4 هكتار از اراضي منابع طبيعي را داشت و به دنبال احداث هتل 7 ستاره بود.
وي در ادامه افزود: اين موضوع در كميته فني بررسي طرح‌هاي گردشگري استان مازندران بررسي شد و با واگذاري 21 هكتار به صورت مجتمع تفرجگاهي و هتل 7 ستاره موافقت شد و موضوع در كارگروه شهرسازي و معماري مطرح و با تعيين كاربري اراضي واگذار شد و الحاق آن به روستاي سفيدتمشك موافقت شد و طي آن مقرر شد نحوه دسترسي به سايت، تهيه گزارش زيست محيطي و بهره‌برداري از چشمه‌هاي موجود در اراضي مزبور با مراجع ذي‌صلاح هماهنگي شود.
مدير كل ميراث فرهنگي و گردشگري استان مازندران تصريح كرد: در نهايت نقشه‌هاي معماري هتل 7 ستاره با مساحت زيربناي 175 هزار متر مربع در 52 طبقه و تاسيسات جانمايي به مساحت 25 هزار و 440 متر مربع و پاركينگ 5 طبقه به ظرفيت 480 واحد به تصويب رسيد.
عباس‌نژاد ادامه داد: سرمايه‌گذار تاكنون موفق به اخذ پروانه ساختماني هتل 7 ستاره از سوي بخشداري رامسر نشده است و با استفاده از تعداد محدودي ماشين‌آلات در حال خاكبرداري در منطقه است.
وي افزود: مقرر شده است مردادماه جلسه‌اي با حضور طاهايي؛ استاندار مازندران، فاضلي؛ معاون سرمايه‌گذاري ميراث فرهنگي و گردشگري، هاشمي؛ معاون عمراني استاندار و مسئولان گردشگري استان براي تكليف تعيين نهايي اين پروژه برگزار شود.
به گزارش فارس، ارديبهشت سال 1386 اسفنديار رحيم مشايي،‌ رئيس وقت سازمان ميراث فرهنگي كلنگ نخستين هتل 7 ستاره كشور را درروستاي سفيد تمشك شهرستان رامسر به زمين زد. عموم پروژه‌هاي هتل‌سازي در كشور معمولاً‌ دوره ساخت 5 ساله‌اي را پشت سر مي‌گذارند كه مشايي نيز زمان اتمام اين پروژه را 5 سال پس از زمان كلنگ‌زني اعلام كرد و تا به امروز كه بيش از 3 سال از زمان مراسم كلنگ‌زني اين پروژه مي‌گذرد اين پروژه هيچ‌گونه پيشرفتي نداشته است.
تعيين ضرب‌الأجل براي تعيين تكليف هتل 7 ستاره توسط استانداري
سيد علي‌اكبر طاهايي، استاندار مازندران طي ماه‌هاي اخير درباره آخرين وضعيت پيشرفت پروژه احداث هتل 7 ستاره "سماموس " در رامسر به خبرنگار فارس گفت: استانداري مازندران اين موضوع را در دست پيگيري دارد و در همين راستا ضرب‌الأجلي را براي سرمايه‌دار ايراني مقيم خارج از كشور اين پروژه لحاظ كرده است و سرمايه‌دار پروژه تا پايان خرداد امسال مهلت دارد تا مشخص كند كه اين پروژه را تا چه زماني تحويل خواهد داد و از سوي ديگر اگر تمايلي به سرمايه‌گذاري در اين پروژه ندارد هر چه زودتر اعلام كند تا سرمايه‌گذار ديگري جايگزين شود.
وي بخشي از تأخير در پروژه را به علت تأمين مصالح و مواد ويژه، طبيعي عنوان كرد و علت آن را تجربه تازه ايران در احداث هتل 7 ستاره دانست.
در حال حاضر ضرب‌الأجل استاندار هم نتيجه نداده و با پايان اين زمان مجددا وعده‌ تشكيل جلسه‌اي در مردادماه داده شده است
.
وعده‌هاي ساخت آكواريوم 8 طبقه، باند هلي‌كوپتر و... در هتل "سماموس "
نام هتل 7 ستاره "سماموس " از نام بلندترين كوه منطقه رامسر با ارتفاعي بيش از 3600 متر الهام گرفته شده است كه در تمام فصول سال پوشيده از برف است و در امتداد دريا بر شهرهاي رودسر, كلاچاي, چابكسر و رامسر اشراف دارد.
محمود طالبي،‌ مدير مجموعه هتل‌هاي زنجيره‌اي سماموس زماني كه كلنگ اين هتل 7 ستاره را بر زمين مي‌زند وعده ساخت اين هتل را در 7 سال مي‌دهد كه شامل 2 برج است و برج اصلي آن هزار واحد اقامتي را شامل خواهد شد.
وي ادامه مي‌دهد: اين هتل شامل دهكده گردشگري، پاركينگ طبقاتي در 10 طبقه كه هر طبقه آن گنجايش 100 ماشين را دارد و امكانات ارتباطي از طريق فيبرنوري است. 12 سالن همايش خواهد داشت كه مجهز به هزار دستگاه ترجمه همزمان است و PAT هليكوپتر آن از مقر سازمان ملل متحد الگوبرداري شده است.
سرمايه‌دار اين پروژه با اشاره به اين مطلب كه معماري اين هتل برگرفته از عناصر معماري اسلامي، ايراني از جمله زيگورات‌هاي چغازنبيل و شوش است و در طراحي گنبد آن نيز از مساجد اسلامي الگوبرداري شده است، مي‌گويد: از مهمترين ويژگي‌هاي اين هتل آكواريوم 8 طبقه است كه از طبقه همكف تا هشتم هتل، آكواريومي از آبزيان درياي خزر تعبيه خواهد شد كه از آب دريا تغذيه مي‌كنند.
وي هزينه بهره‌برداري كامل اين هتل را 100 ميليارد تومان عنوان كرده است.

0 نظرهای شما: